søndag, oktober 31, 2010

Velfortjent biograftur

Lige om lidt skal jeg afsted fra arbejdet, og mødes med Mette ved Palads. Vi skal se filmen om social network. Vi har begge to længe villet se den, og så kunne vi se filmen til én pris for to personer. Det tilbud siger man ikke nej til.

Lige nu er jeg søndagsudmattet, med et søvnunderskud på kontoen. Var til DJMs frivilligefest, og kom hjem i morges og det var faktisk ikke planlagt, men det var så hyggeligt at jeg ikke nænnede at smutte derfra, selv om jeg vidste at jeg skulle være på arbejde kl.10 i dag. Fanden tage arbejdet.
Her i eftermiddag har jeg brugt et par timer på at arbejde på vagtplan for december måned til mig og mine kolleger i vores team, samt lave en ny grundplan for 2011. Pyh. Nu er det færdigt, mangler bare at få godkendelse fra resten i teamet. At sidde foran computeren søndag eftermiddag i arbejdsrelatet opgaver med en smule tømmermænd vil jeg ikke anbefale.

lørdag, oktober 30, 2010

Så snuppede jeg lige en morgen løbetur, og det var lækkert..! Det føles meget dejligt, og nu har jeg fået motivationen igen. Nu skal den bare holde.

Da jeg løb, så jeg min egen fodboldtræner og han vinkede til mig med et stort smil. Jeg håber ikke at han tror at jeg er en flittig løber, for det er altså mit første løbetur udenfor på to måneder. Har taget et par løbeture på løbebåndet i fitnessWorld. Han skal bestemt ikke forvente noget nu.

Hav en dejlig lørdag. Jeg skal forberede til DJM frivilligefest, og se en fodboldkamp i Sundby i eftermiddag.

fredag, oktober 29, 2010

Jeg elsker somre - men når det handler om farverne på landskab, så er det vinter og efterår, der trækker mest. I går da jeg og lillebror kørte ad en masse landevej, og man kom forbi en masse farverige og efterårsrprægte træer.

Man tænkte bare at det gav ro i sjælen. Sådan føltes det i det øjeblik, vi kørte forbi vejene med de flotte træer og oversigten til farverne.

Jeg er der, hvor jeg skal være.

onsdag, oktober 27, 2010

Ny arbejdsmobil...

Troede aldrig jeg ville få en lækker arbejdsmobil, men der tog jeg fejl. For en tid siden blev der besluttet, at vi på arbejdet skulle få en ny arbejdsmobil, hvor der skulle være muligt at bruge internet og at læse arbejds-emails fra mobilen.

Valget blev denne her.

Mens jeg var hjemme efter New York, var det muligt for mine andre kolleger at få mobilen udskriftet, men det fik de flesté ikke gjort, da man skal slette/overføre billeder fra den gamle mobil først, før man kan få udleveret en ny mobil. Det var intet problem for mig, for jeg brugte nemlig ikke den gamle mobil til andet end at sende SMS. Jeg hadede den gamle mobil, jeg havde virkelig ingen kemi med den og den kom desværre hurtigt på min hadeliste.

Jeg var en smule nervøs da jeg skulle få den nye, og valgte den i hvidt, da jeg synes at den så mest lækker med hvidt. Men da den havnede i mine hænder, var der bare kemi. Ja, lige der.
Jeg tror at jeg kommer til at blive glad for mobilen. Den er dejligt nemt og let. Har ikke brugt tid på den endnu, men det kommer. Jeg kommer helt sikkert til at bruge mobilen meget mere.

mandag, oktober 25, 2010

en god gang mexicansk aften...!

Har besluttet mig for at det skal blive en mexicansk aften i morgen aften, når jeg får 5 piger til middag.



Håber maden bliver god! Har handlet ind til forret og hovedret, og ved ikke om der lige skal være dessert til. Kunne være fedt at lave en hjemmelavet mexicansk dessert, men synes ikke at der er nogen gode og inspirerende desserter at finde på nettet.

Ville ellers have lavet en mere hjemmelavet mad til gæsterne, men har sent fri i morgen så der er ikke så meget tid til madlavningen. Det må blive til en anden god gang.

søndag, oktober 24, 2010

succesfuldt talentshow

... overskriften siger vel alt. Var lige på Facebook og kunne se på mange statusbeskeder, at det har været en god succes, at de havde en dejlig aften og at det var et godt arrangement.

Jeg var selv frivillig ved showet, og har været ´på´ hele dagen, og var helt færdig da jeg kom hjem. Jeg nåede at se lidt af showet, og af det jeg så, syntes jeg at det var gået rigtig godt. Jeg kunne godt nok savne lidt mere konkurrence mellem de 20 optrædende, som medvirkede i showet, men de havde alle sammen da mod og deltog med.
Selve arrangementet gik godt, og alle frivillige arbejdede (eller knoklede, hvis jeg må skrive det) godt, og få arrangementet til at køre, også selv om der var et par svipser, men det sker jo altid ved sådan et stort arrangement, og denne her var en stor en.

Jeg har ikke været med i arbejdsgruppen af showet, og ved at der er blevet brugt megen tid på forberedelse og planlægning af, at talentshowet skulle blive gennemført med en succes - og det blev det! Jeg er glad for at jeg kun var frivillig på dagen, for der var behov for dette, og så længe det var en succes, er jeg kun glad for at jeg havde bidraget med.

Men nu synes jeg, at jeg fortjener afslapningstid på sofaen og laver ingenting, men har haft en dejlig eftermiddag, hvor det bestod af en lækker fødselsdagsbrunch og hygge, og bagefter var jeg og Mette i Tivoli, for at se lidt af Halloween-markedet.

fredag, oktober 22, 2010

Odense

Lige om lidt tager jeg med toget mod Odense. Det er alt, alt for længe siden sidst jeg har været i Odense. Jeg skal besøge en god veninde i dag hvor der er dømt til hygge. Hun skal på arbejde frem til kl. 13, så jeg går lige rundt i byen først. Det gør mig ikke noget, da jeg engang har boet i Odense og kender byen godt. Jeg kan godt lide at komme der og se, om noget er forandret siden jeg flyttede til KBH.

Jeg troede at jeg ville savne Odense så meget da jeg skulle flytte til KBH, men det gør jeg faktisk ikke. Det er ikke fordi KBH er en større by med alle muligheder. Det har KBH selvfølgelig, men det er ikke lige det. Odense har ikke så mange unge døve, ikke en ungdomsklub, ikke en by hvor man kan danne sig et netværk (ikke på det tidspunkt jeg flyttede derfra), ikke en by hvor man evt. kan få et arbejde indenfor det pædagogiske og kan besøge venner eller bekendte helt spontant / lave frivilligt arbejde på samme måder hvis man bor i København. Det er forskellen for mig. Derfor savner jeg ikke at bo i Odense. Men jeg har haft nogle dejlige år der.
Det var i Odense, jeg havde startet min personlige udvikling. Det var der, jeg fik min uddannelse (HF og Pædagogseminariet). Det var der, jeg mødte Mads. Det var der, jeg boede sammen med Cathrine, og det var 3 dejlige år. Og der skete også meget andet imens jeg boede der. Men det kapitel er forlængst overstået, og nu kommer jeg videre i København hvor der sker meget andet godt - men det er til et rigtig godt udbytte for mig og personligudvikling.

Nå, men det er i dag jeg skal nyde Odense. I morgen er der talentshow - og jeg er frivillig hele dagen. Jeg VED at jeg bliver færdig når det hele slutter kl. 03.00 lørdag nat. Men jeg glæder mig. Jeg elsker at være frivillig og at være med til noget, der er spændende og nyt. Søndag venter der mig en fødsesdagsbrunch - og jeg kan kun glæde mig at der kun er 10 minutters fra min lejlighed.

God weekend, derude...

onsdag, oktober 20, 2010

Dovenskab?...

Eller er det i virkeligheden kulden og trætheden, som holdt mig hjemme fra at se kampen mellem FC Barcelona og FCK på Brohusgade? Bianca sagde at jeg var doven da jeg skrev at jeg ikke kom. Men jeg er også rigtig træt og bare tanken om at det er koldt udenfor, holdt mig hjemme og hygge mig med kampen fra soveværelset.

Stuen er nemlig optaget af tvillingerne, Mettes niece og nevø. De ser DVD, og jeg kunne ikke nænne at afbryde deres hygge, bare fordi jeg skulle se kampen. Det er jo et held, at vi har to fjernsyn her i lejligheden. Ellers havde jeg taget afsted til Brohusgade og se kampen sammen med andre (og er sikker på at det kun er herrer som er kommet).
                                                                      

Tænk at jeg kan være så træt.. tror det skyldes lidt dårlig soverytme, starte på arbejde igen sådan rigtigt, og at komme i gang med alle hverdagens planer. Jeg har besluttet at der står på træning inden arbejde i morgen, da det er alt for lang tid siden jeg var været til træning.

Hov. Nu starter kampen! Holpa.

fredag, oktober 15, 2010

Så er jeg nogenlunde kommet ovenpå New York-turen, eller i hvert fal er det hvad jeg tror. Jeg ved egentlig ikke om jeg havde jetlag. Jeg sov lidt om eftermiddagen da jeg kom hjem fra N.Y, og kunne godt nok sove mere onsdag, men klarede ellers dagene ret godt. Det eneste besvær jeg har haft, er at skulle sove om natten. Så måske var det alligevel en smule jetlag?!

Jeg kan mærke, at efteråret er kommet for alvor, og at der ligger mange superflotte efterårsblade overalt - næsten da - og det giver en god stemning, synes jeg. Jeg kan godt lide det, så længe det ikke regner eller blæster så meget.
Det har været rigtig dejligt vejr og jeg var ude med mor og Mette hele dagen i går, og vi nød det i fulde drag.



Men nu er hverdagen naturligvis hos mig igen. Mor og Lillebror er taget hjem igen, og jeg er ved at forberede mig til et lille møde omkring talentshow i aften, hvor der kommer 4 hjemme hos mig. I morgen skal jeg til Døvanias arbejdsdag og så arbejde på Absalon om aftenen, da Abs holder oktoberfest, så det betyder at jeg først får fri kl. 04.


Søndag skal jeg til brunch og gøre mig mentalt klar til at komme på arbejde igen - og i kan vel gætte på, at jeg allerede tæller dagene til min næste ture ;)

tirsdag, oktober 12, 2010

Nu vil jeg ikke skrive mere om New York, da det ikke er aktuelt længere.. Det er denne her is nemlig! Jeg fik lige pludselig en trang til is, og fik Mette ud til at købe en til os. Jubii.
Jeg gider ikke at tænke på at der er kaloriebomber i omsvøb, at skulle træne i morgen for at have spist is, eller whatever.

Jeg vil bare nyde is - og samvitiigheden skal være ren, for jeg havde nemlig ikke spist is i USA.

Fodbolden skal holde mig oppe..

Mette forlanger at jeg skal blive længe oppe i aften for at jeg hurtigt kunne vænne mig til den danske tid igen efter en uge i New York - og jeg fik kun 2 timers søvn i nat, så jeg tog mig en morfar her i eftermiddags. Da Mette vækkede mig, tænkte jeg på at det da kun var ti minutter og sov igen, men hun måtte vække mig igen for at fortælle at jeg nu havde sovet to timer.

Jeg lagde mig bare på sofaen og befandt mig straks til drømmelandet. Der vil jeg nemlig også lige nu, men må nøjes med lidt computer og fodbold i tvet i aften, inden jeg kan mødes med Ole Lukøje igen. Mette er taget afsted til beboerforeningens generalforsamling, og jeg er alt for træt til at deltage med.
Heller blive herhjemme, liggende på sofaen og ser tv.

Det har været en rigtig god tur i New York, og ligesom i det sidste indlæg, har det samtidigt været en rigtig hård uge. Men min bruger er glad og fik sig en god tur med mange oplevelser. Jeg fik set og oplevet nye sider af vedkommende, og det giver mange gode muligheder i det videre pædagogiske arbejde med vedkommende. Jeg glæder mig.

Men nu skal jeg bare nyde at jeg først skal arbejde igen på mandag, imens vil jeg nyde at få besøg af mor og lillebror fra det jydske i morgen.

lørdag, oktober 09, 2010

en lille hilsen fra N.Y

Nu er det lørgen morgen klokken 7.45 og jeg er endelig udhvilet. De sidste par dage har jeg været færdig og så træt om aftenen. I går aftes valgte jeg at gå op i mit værelse tidligt og være mig selv, læse en bog og slappe af inden jeg sov og det gav åbenbart bonus! Dejligt, for det var meget tiltrængt.

Jeg har ikke været meget online, da interforbindelsen her er EDDERDÅRLIG, og det er jeg irriteret over, for jeg forventer at der skal være en god internet forbindelse, når et hotel tilbyder det. Jeg tror at det er deres måde på at få hotellets gæster til at bruge deres computere som står ved receptionen og det ER ikke billigt at bruge computerne, så jeg vælger at ikke benytte mig af dem. Men i dag ser det ud til at internetforbindelsen på min bærbare er okay.

Det har været dejligt at gense New York, men jeg glæder mig faktisk til at komme hjem. Det er jo ikke min ferie. Jeg er på arbejde hele tiden, også selv om jeg har set seværdighederne, været ude hele dagen i hele ugen og nået at købe lidt i går, er det meget anderledes i forhold til hvis jeg var i byen på egen hånd. Jeg er kontant træt, er ekstra (nej, ekstremt altid opmærksom på min bruger), tolker hele tiden, snakker hele tiden, går hele tiden og der er næsten ingen pauser her.
Det kræver virkelig MEGET at have en bruger med på i sådan en storby, og det har været en fed udfordring for mig, for jeg har set nye sider af vedkommende, men det har også krævet meget af mig. Jeg har ingen ressorucer tilbage (indrømmende) og jeg er slidet op. Det er en af grundene til at jeg har det arbejde, for der er udfordringer men at tage arbejdet med på en ferie - det er meget anderledes og ikke noget jeg vil sige ja til, før om to år. Og slet ikke i en så stor by igen. Men det kommer meget an på, hvad for en bruger man har. Og min bruger her, kræver rigtig meget. Hele tiden.

Så, ja jeg glæder mig til at komme hjem tirsdag morgen og have 6 dages fri. For det bliver bestemt tiltrængt.

søndag, oktober 03, 2010

En herlig mandag i morgen...

I morgen behøver jeg ikke at sukke over at skulle cykle så tidligt på arbejde, og glæde sig over at det ikke endnu bare bliver en almindelig mandag. Jeg er lidt ligesom Garfield, er ikke så vild med mandage.

Men i morgen skal jeg smutte hjemmefra lidt senere, og destinationen bliver helt noget andet: nemlig lufthavnen. Men har lige tjekket DMI for at fornemme, om hvad jeg skal pakke til den store tur. Vejret skulle vise sig noget kedeligt og dårligt, ligesom her i Danmark. Jeg har derfor pakket varmt tøj og lagt alle sommertøj eller lette tøj tilbage, for de kan jo ikke bruges før det bliver varmt igen, måske til maj 2011.



I dag har det ikke været det store. Eftersom jeg ikke alligevel var i byen i nat, har jeg været frisk i dag og derfor har nået en masse. Jeg og Mette har bagt en banankage og været ude. Jeg forlangte at have faxe kondi light til aftenshygge, bare fordi jeg VED at jeg ikke får den at se og drikke de næste 8 dage!

Jeg glæder mig faktisk til i morgen - men ikke til den liste, jeg om lidt skal få fra Mette. Hun sidder nemlig og laver en indkøbsliste til mig, over varer hun ønsker fra the city. Jeg har advaret hende, at det ikke er sikkert at jeg kan nå at handle for hende og at jeg kommer forbi de ønskede butikker, for jeg er jo på arbejde, og kan bare ikke sige til mine brugere at jeg absolut skal forbi nogle bestemte butikker udelukkende for kærestens skyld..

fredag, oktober 01, 2010

Christina i det sødehjørne..

Her til formiddag har jeg været en rigtig god kæreste. Da Mette skulle afsted til skolen i morges, bad hun mig om at støvsuge stuerne så det kunne se pænt ud. Jeg gad faktisk ikke at gøre det da det ikke er sååå sjovt at gøre rent og imens hun holdt en lille prædike om hvordan jeg skulle håndtere støvsugeren (ja, jeg kan faktisk ikke finde ud af det - så nu ved I at jeg ikke duer til rengøring), overvejede jeg lidt om jeg bare lod være og overlader det kedelige arbejde til Mette, når jeg tager afsted til New York.

Men som den gode Christina, droppede jeg tanken og gjorde arbejdet. Imens jeg var i gang, gjorde jeg mig mere umage for at det skulle se så godt ud, og efter to timer, er lejligheden i en fin tilstand, og jeg gjorde endda lidt rengøring og ekstra oprydning i bestemte områder, som normalt ikke bliver gjort tit rent.

Nu er jeg tilfreds, og det var en god ting - for jeg fik nemlig en overlykkelig Mette hjem. Og så lettede min samvittighed også meget, for hun gør nemlig meget herhjemme.

Nu vil jeg bare nyde weekenden, som kommer til at bestå af hygge og mad hos Mejdal, arbejde på Absalon i aften. Lørdag skal jeg spille kamp og så skal der vel lidt hygge om aftenen. Søndag har jeg og Mette en kærestedag, inden jeg skal til The Apple City mandag.