torsdag, marts 31, 2011

Små glæder gælder mest.....

Sidder her på sofaen og tænker på alle dejlige små glæder...

Har lige tjekket netbank for at sikre sig om man har råd til at hygge sig lidt i april måned, og takket være SKAT så har der været ekstra midler til vores rejseopsparing. Alt ser ud til at være i orden.
I morgen skal jeg være sammen med tre af mine dejlige veninder. Vi er 4, som har holdt sammen siden folkeskolen, og 1 -2 gange om året mødes vi og råhygger os. Det bliver bestemt hyggeligt, og selv hælder jeg mest på, at vi laver hjemmelavede mad og hygger os hjemme, for så er det bare os 4.

torsdag, marts 24, 2011

Sydamerika

Jeg VIL (og skal) til Sydamerika, når vi har været i Australien og New Zealand. Jeg har lige læst en bog, som handlede om at en mand skulle til Brasilien for et ærinde, og det gav mig bare en kæmpestor lyst til at se Sydamerika. Jeg har været i Rio Del Janerio, men det er ikke det samme om at se Brasilien og de andre lande i Sydamerika.
Min gode veninde skal på en tremåneders rundsrejse til sommer i Sydamerika, og jeg er skidemisundelig. Vil bare så gerne med! Men så kan jeg glæde mig med at hun giver mig de allerfede oplevelser, historier og tips.

Så er det bare at arbejde ekstra resten af livet, så jeg kan få råd til at komme på alle drømmerejserne.

onsdag, marts 23, 2011

Hjem, kære hjem

Så er vi kommet hjem, hjem til vores dejlige lejlighed. Jeg fortryder at jeg ikke lige tog en ekstra fridag i morgen, for jeg orker ikke at vågne tidligt op og cykle afsted til arbejdet. Jeg har kun en arbejdsdag og så er der weekend, en smule skørt men nu er det forsent, og jeg kan ikke sidde og pive. Jeg kan i stedet prise mig lykkelig at Sputnik findes for jeg har lige siddet og set de sidste to afsnits af Desperate Housewives, så jeg kan være klar til aftenens afsnit. Bagefter tror jeg at jeg går i seng og være frisk til i morgen, for det venter mig dobbelt-vagter. Først arbejdet, så Absalon.

Jeg skal have styr på alle aftaler, alle arbejdsvagter (begge steder), datoer for Døvania-kampe, fester i de kommende uger, og alt muligt men det bliver en dejlig stund. På lørdag tager jeg til Nyborg og overværer DDUs generalforsamling, med efterfølgende middag og Miss Deaf Danmark om aftenen. Det bliver sikkert herligt. Håber på at mange kommer.

tirsdag, marts 22, 2011

Sidste destination.... Bangkok

Vi slapper af i dag, i Khao San Road, i den beromte gade i Bangkok. Vi gider ikke at gaa rundt og se noget i storbyen, saa vi har spist morgenmad og skal bare dase lidt rundt inden vi skal med flyveren i nat.

Nu glaeder vi os til at komme hjem, efter en rigtig dejlig ferie med det hele: Phi Phi Island, nyt toj, god mad, laekre frugt, frugtshakes, Surin, laekre strande, pools, Kata, shopping, sjove thailanedere, Patong, fest og farver, flotte malerier, overfyldte tasker, sejleture, elefant-trekking, laesning, James Bond Island, Phang Nga og Bangkok, og meget mere.

Men det er ogsaa tiden til at vende tilbage til den danske hverdag. Jeg har vaeret mmeget vaek, synes jeg, saa det er noget nyt for mig at skrive at jeg faktisk gleader mig til at komme tilbage til hverdagen. Jeg savner ikke arbejdet men det foles alligevel dejligt at skulle tilbage. Jeg kan maerke at jeg gerne vil traene naar jeg kommer hjem, saa det er bare at gore det. Fodbold venter ogsaa, og alt andet.

tirsdag, marts 15, 2011

Phi Phi Island

Saa kalder Phi Phi paa os. Jeg glaeder mig til at gense oen, den er saa hyggelig og med laekre muligheder for at sejle rundt og bla. se Maya Beach. Jeg er spaendt paa hvad mor, Lillebror og Mette siger om oen.
Vi skal vaere der i tre dage, derefter regner vi med at tage tilbage til Phuket og tage paa elefant-trekking, og evt. se James Bonds Island. Vi tager saa til Bangkok inden vi skal hjem igen men vi ved ikke om vi skal vaere der en eller to dage. Jeg personligt er ikke vild med Bangkok men de andre skal naturligvis se lidt og evt. shoppe lidt.

søndag, marts 13, 2011

hilsen fra S.

Saa er vi endt i Surin, en lille by i Phuket som ligger ca. 15 minutters korsel fra Patong, som vi har vaeret da vi ankom til Thailand. Vi bor i en dejlig lejlighed her i byen, og her er der en laekker strand og der sker egentlig ikke saa meget her men det passer mig godt da jeg ikke altid er vild med turisterbyer nonstop, saa hellere nyde nogle dage uden at der skal ske stort hele tiden.

Vi snakker om at tage til Phi Phi i et par dage paa tirsdag og ser hvad der saa sker derfra. Vi tager det hele med ro og planlaegger kun en dag frem (eller to dage). Her har vi bare nydt den gode mad, vaeret paa strande og solet os, vaeret lidt paa shopping. Lillebror shopper og shopper. Han er vist vild med deres latterlige priser paa toj og ting.

tirsdag, marts 08, 2011

Gensyn med Thailand

I har sikkert fundet ud af at jeg igen skal ude af landet. Jeg, Mette, Lillebror og mor skal til Thailand i morgen, vi flyver fra København kl.8.15, og jeg ærgrer mig over det. Vil ønske at vi bare kunne flyve nu, for at undgå at jeg går rundt og bliver tosset af at føle usikker på om vi står op kl. 5 for at tage afsted mod lufthavnen.
Jeg SKAL sove lidt for jeg lider af voldsomt søvn-underskud siden skiferien, og det er bestemt ikke fedt. Jeg har følt mig som en zombie og nået en masse, og har lige pakket rygsækken og har besluttet mig at ikke tænke videre over om jeg har husket alt, for så må jeg bare købe hvad jeg mangler i Thailand, hvis der skulle mangle noget.

I morgen og 14 dage frem handler det bare om at slappe af, nyde lidt tid med familien + kæreste, nyde thailandske mad, få flere fede thailandske oplevelser, fejre mor der fylder 50 til sommer og så ja, bare nyde at jeg har FERIE.

Vi ses den 23. marts.

torsdag, marts 03, 2011

Intet nyt = godt nyt

det sker ikke lige det store lige for tiden, efter hjemkomst efter Slovakiet. Jeg har været ude af lejligheden alle aftner denne her uge, passet mit arbejde, været til fødselssdagsmiddag hos Mejdal, på cafe med Mads, hos Mejdal igen og hjalp med at spise rester og delte en lækker fødselsdagslagkage og arbejdet ved Absalon.
Lige nu flader jeg ud på sofaen foran Desperate Housewives og skal på arbejde i morgen (Ja - på en fredag. Og det har jeg ikke gjort i to år). Så kalder Signfriday og kort fødselsdags-tapas hos Mejdal, og allersidst arbejde på Absalon. Jeg glæder mig godt nok til det bliver weekend, for det bliver en volley-lørdag med socialt samvær og middag, samt party i indre Odense.

tirsdag, marts 01, 2011

Holdet fra Slovakiet

Indlæg nr. 600

Holdet bag den superfede uge i Slovakiet

Ude godt, men hjemme bedst...

Skiferien har været rigtig skøn, med en masse gode oplevelser, socialt samvær og sjove historier. Men det er ovre, og jeg er allerede i gang med hverdagen. Det varer dog otte dage endnu, før et nyt eventyr venter. Skal til Thailand næste onsdag sammen med mor, lillebror og Mette, det bliver bare så herligt, med lidt varme igen.

Det har været hårdt at komme på arbejde igen, men det hjælper at have Mette her, være til Mejdals fødselsdag i går, og at have Mads i København igen.