torsdag, juli 12, 2007

KINA dag 4-5

Shanghai - Beijing

Onsdag var vi paa et byplanlaegningsmuseum, for at se hvordan Shanghai har set for i tiden og hvad der er planer for byens udvikling. Det var lidt skraemmende at se, hvor hurtigt byen vil udvikle sig med endnu flere hoje og eksteme flotte bygninger. Om aftenen tog vi med et tog paa vej til Beijing.

Torsdag morgen ankom vi til Beijing efter 11 og halv time i toget, og straks var stationen nogenlunde fyldt af mennesker. Man kunne maerke, at der bor 15 millioner der! Vi checkede os ind paa et hostel og fik bestilt en tur til muren og ming-gravene til i morgen. Saa var vi til stationen igen for at kobe en togbillet til Xian til paa mandag, men da var stationen popfyldt med mennesker, det var naesten ikke muligt at vaere der. Folk masede bare sig til, og vi ville bare vaek fra stationen. Vi brugte derefter naesten 5 timer paa at gaa en lang tur i byen - til parken, Times Square og derfra til en bydel, hvor folk med ikke mange penge bor. Der kan vi virkelig faa en fornemmelse, af hvordan folk lever dernede, hvis man ser bort fra de flotte bygninger og gader i centrum af Beijing.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Cjris - jegsynes det er fedt at kunne følge med herinde. Jeg synes det er svært at tro I virkelig er på den anden side af kloden - fortsat god tur!!!

Anonym sagde ...

Hejsa.

Jeg læser også med her og ville ønske det var mig, der var ude og rejse på denne frie måde! Glæder mig til at følge jeres oplevelser og drømme :-)

Fortsat go tur og hils Catrine.

Anonym sagde ...

Jeg kigger også herinde. Spændende at høre om din beretning. Fortsæt med at skrive om din oplevelse herinde. Håber I har det godt i Kina!

/Doug