søndag, november 09, 2008

Det var så den weekend....

Weekenden er gået alt for hurtigt, ville nogle gange altså ønske at jeg kunne standse tiden, bare lidt, for at følge med!

Fredag var jeg til Center for Døves første landefest for alle medarbejdere. Vi er ca. 700 medarbejdere under Center for Døve - og 375 kom til festen. Vildt. Festen foregik i Nyborg, ved strandhotellet, hvor vi fik serveret 3-retters mad, god underholdning og fri bar. Jeg mødte nogle af mine gamle tolke fra Odense, gamle pædagoger fra efterskolen og gamle kolleger / vejledere fra praktikophold. Det var sjovt at møde dem igen og få udvekslet om hvad det er sket siden sidst...

Så gik turen videre til Fredericia. Jeg og Maja sov hos far, for at få nogle timers søvn, til lørdagens indendør fodboldsstævne. Mit hold endte på 2.pladsen, hvilket er godt. Vi var 7 pigehold og nogle af holdene var rigtig gode, så det var noget af en rigtig sved-fodbold dag. Bagefter var der fest for deltagerne og gæster.
Vi kørte hjem igen til København kl. 3 om natten, så det betød at jeg endelig var i min seng kl. 6 i morges, pyha.

I kan derfor tro, at jeg har tilbragt hele dagen indendørs - i en afslapnings tempo. Nu skal jeg hygge mig med Mette og Mads og se ´Sommer´ og nyde nogle timer endnu af weekenden.

Ingen kommentarer: