torsdag, april 13, 2017

Status på arbejdstilværelsen #2

Det er gået 4 måneder i det nye år og det vil være på tide at skrive en opdatering over min arbejdetilværelse. 

Min 5 måneders stilling er blevet forlænget med yderligere 3 måneder, så i stedet for at have en sidste arbejdsdag den 1. april, hedder det nu 30. juni, og egentlig passer det mig meget fint da jeg så kan være med til skoleafslutningen på Langelinieskolen og sige farvel til de elever, som skal stoppe på skolen og fortsætte med nyt kapitel i deres liv. 

Jeg havde ikke ledt efter andre jobs i mellemtiden, som jeg ellers ville have gjort, men det er ikke så nemt som jeg troede. Jeg tænkte at det ville være nemt efter nytår når vi kom hjem fra Mexico, men tiden fløj afsted og der kom altid et eller andet i vejen, som gjorde at jeg ikke søgte. Det gode blev jo, at jeg nu har fået 3 ekstra måneder - men jeg skal stadig søge. Jeg vil nødig ende hos A-kassen igen. Jeg tror også at det handler om min mentalitet. Min mentalitet ligger der lige nu, at jeg HAR et job og måske føle lidt at det virker åndssvagt at søge - selv om det giver bonus til den tid, jeg ikke længere har jobbet. Den tanke skal jeg have gjort noget ved. 

Jeg arbejder forsat ved siden af - og det fungerer fint lige nu. Jeg elsker at der er varierende jobs - og varierende opgaver. Det giver mig energi og varierende refleksioner og feedbacks på det, jeg arbejder med. Ingen kommentarer: