tirsdag, juli 10, 2007

KINA. Dag 1-3

Kobenhavn - Moskva - Shanghai

Saa er vi kommet godt frem til Kina efter en lang flyvetur med mellemlanding i Moskva. Vi fik ikke sovet meget i flyet, da to maend som sad bag os drak sig fulde og lavede ballade og stodte meget paa vores saeder.

Men vi gad ikke at taenke paa dem, for Shanghai ventede jo paa os! Vi ankom der ca kl. 11 mandag (kl. 5 dansk tid), tog det beromte hurtige tog, Marlev, som korte os til Shanghai paa 7 min. Vi ville til vores hostel for at aflevere vores tasker, men brugte tre timer paa at lede efter den hostel i stedet - men vi fandt den endelig med lidt hjaelp. Den ligger i et meget skjult sted. Vi indloggede os, og gik videre for at snuse lidt til byen.

I dag, tirsdag, har vi sovet laenge og brugt dagen paa at tage til Shanghai Muesum, der har noget med monter, toj, skrift og porcelaen at gore igennem tiden i Kina. Efter museet, tog vi metro til en bydel af Shanghai, der er fransk-praeget. Vi gik derfra op ad en lang gade, der ville fore os til den gamle by. Den gamle by er en rigtig charmerende bydel, hvor der er rigtige kinesiske huse og hyggelige og smalle gader. Vi sad og drikke te paa en af Kinas beromte te-cafe.
Efter at have vaeret der, gik vi videre til The Bund, der har nogle flotte udsigt til de hoje bygninger.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvor er det godt at høre, i er kommet godt om på den anden side af jorden....