torsdag, august 23, 2012

Feeling good

Når man kommer sent hjem i 4 dage i træk (efter klokken 20.30), og prøver at koble lidt af foran computeren og glemme alt om at skulle et eller andet i hjemmet, kan man alligevel ikke føle at man har det godt og at det, man laver i hverdagen, gør ens glad. I denne her uge har jeg tilfældigt 2 x aftensvagter, hvilket jeg ikke normalt har på arbejdet men begge gange er nogle arrangementer, så det er helt i orden. Jeg elsker at lave varierende arrangementer sammen med brugerne.
Ud over de to vagter, har jeg haft et bestyrelsesmøde og Absalons personalemøde + fodboldkamp, som vi i øvrigt fik en sejr med hjem.

Jeg tror at det bliver sådan frem til december (eller de næste par år eller aldrig.). At der sker alt muligt på alle mulige tidspunkter og dage, og at jeg ikke spiser særlig meget hjemme. Den sidstenævnte kan jeg være lidt ærgerlig en gang imellem, da det er hyggeligt at lave mad og bare nyde maden, men der er der ikke meget af herhjemme. Nu starter fodboldsæsonen for alvor, og denne sæson prøver vi at have træning også. Landsholdet er startet op igen, efter VM i Sverige. Lige nu træner vi op til Nordisk Mesterskaber i Finland til november.
Der er Absalon, men som tidligere nævnt, vil jeg ikke arbejde i så mange timer som jeg har gjort. Der er arbejde, og der sker hele tiden ændringer og jeg får flere aftensvagter (heldigvis ikke så mange!) og en ny opgave.
Der er bestyrelsesarbejde. Ikke så meget her, men dog. Der er familie og venner tid også. Vi i "7 dværge minus en" skal også mødes. Men det er livet, og det er min hverdag. Jeg elsker det. Også selv om der sker at jeg sidder og tænker, hvorfor jeg ikke kan sige nej eller bare være hjemme noget mere.

Ingen kommentarer: