lørdag, august 31, 2013

At løbe...

Jeg har tidligere - for et par år siden - skrevet om at jeg var begyndt at løbe, og at det har været en kamp for mig at komme i gang. Der har derfor været perioder, hvor jeg ikke løb og hver gang jeg havde motivation, startede det altid igen fra starten af og sådan forløb det over flere omgange, indtil nu.
Nu har jeg haft en god og lang periode hvor jeg løber ok regelmæssigt, nogle uger løber jeg efter planen, nogle uger forgæves det men lysten og motivationen er der forsat. Jeg kæmper ikke længere med mig selv længere om jeg skal ude og løbe eller ej. Den der tanke: "Jeg skal løbe, jeg skal løbe. Tænk at det skal tage 40 minutter. " eksistererer næsten ikke mere hos mig. Jeg gør det bare - og de fleste gange har jeg lyst. Jeg bliver altid glad efter en løbetur, så det skal jeg holde fast ved og huske følelsen.

Når jeg tager en løbetur, er det næsten altid en tur på 6,3 km  - rundt om alle 5 søerne i København. Det var også et mål, jeg endelig opnåede før sommeren. At kunne løbe om alle søerne. Nu vil jeg gerne længere end de 6,3 km og det vil jeg begynde på efter det sidste løb jeg har tilmeldt mig den 15. september.
Så starter der forhåbentlig noget. Jeg vil gerne kunne løbe 10 km til næste år - og at få en bedre tid på 5 km.

I går deltog jeg med til DHL-stafet løb i København sammen med hele N26-holdet, hvor vi var 5 hold og 20 løbere. Det er et stort arrangement, men hyggeligt var det bestemt. Jeg var desværre ikke med til hele aftenen da jeg hurtigt skulle videre til arbejdet, men formåede at lave en ny rekord på 5 km. Jeg løb på 29,50 minutter cirka og det er jeg godt tilfreds. Tidligere i maj måned løb jeg på 31,10 minutter.

Så er der noget at lege med i den nærmere fremtid, ved siden af fodbolden.

Løber I også? Satser I efter at få en god ide eller hyggeløber I bare?

3 kommentarer:

Maddy sagde ...

Hvor dejligt chris.
Jeg oplever store frustrationer nu, hvor mit bækken er skævt, så jeg får ondt i mit knæ. jeg har været i behandling i et halvt år, men jeg kommer desværre ikke op hvor jeg var før. Jeg kan ikke engang løbe 3 sølle km uden at få ondt. Så jeg er træt af det, men må nok indse at jeg skal finde noget andet.

Torsten sagde ...

Du er sej Christina. Måske bliver det halvmarathon næste år? :-)

Christina sagde ...

Maiken, det er noget træls med dit bækken. Håber at det går bedre med behandlingen så du kan løbe- men håber du kan finde en anden motion du kan blive så glad for som løb.

Torsten, tak skal du have. Halvmarathon er nok langt ud i fremtiden lige nu, da jeg vil satse på fodbolden. Jeg har kun få år tilbage med fodbolden, så det vil jeg nyde. Måske derefter? Men jeg drømmer om at deltage til 1:4:1 (mini traithon) til næste år.