tirsdag, juli 23, 2013

Hilsen fra det græske

Det er vel nærmest på tide med en lille hilsen fra mig. Lige nu befinder jeg langt ud i det græske, på vulkanøen Santorini, sammen med Mette.
Vi er på 3 ugers runderejse, og startede med 3 dage i Rhodos, hvor vi sejlede videre til Santorini og i morgen tager vi videre til Athen. Det var ment, at vores ferie skulle bestå af 2 uger i det græske i stedet for kun en. Men mine ønskede ferieuger blev ikke opfyldt og ferieplanerne måtte ændres en smule.
Det hedder derfor kun en uge, men heldigvis kan vi altid komme tilbage og besøge de andre græske øer. Er man til afslapning men også vil komme ud og opleve lidt, samt få madoplevelser og gode ferieoplevelser, er Grækenland / de græske øer et godt bud.

De sidste 4 dage har vi bare nydt det lækre vejr, svømmer lidt, været på tur med en lejet scooter, besøgt vulkanø, spist godt, nydt de græske omgivelser og hyggesnakket på altanen i vores hoteller. Det er ferie! Plus leget turister. Det gør vi tit, selv om vi egentlig bare ville slappe af og ligge ved poolen det halve af tiden, er det alligevel blevet til mere gå-ud-og-kigge oplevelser.

Når vi skal videre efter Grækenland på fredag, så er det i Sofia i Bulgarien. Vi skal overvære deaflympics og en mister international konkurrence.
Jeg har tidligere deltaget i deaflympics som sportsdeltager og da var det en kæmpeoplevelse, og derfor vil jeg denne gang gerne deltage med som turist for at opleve deaflympics fra en anden synsvinkel og denne gang er Mette også med, og det synes jeg, er rigtig fedt da hun også får lov til at få indblik af hvad det vil sige at være med til deaflympics, som også siges at være en af de største oplevelser man kan have som døv, i varierende omfang.
Derefter skal vi til Serbien - og det er det, vi er meget spændte på. Vi har søgt og søgt om Serbien, for at få en fornemmelse af hvad der venter os, men det er ikke  nemt som ventet. Derfor har vi lagt det til side og vælger at tage det som det kommer.

Da jeg fik min længe ventede sommerferie i torsdags, var jeg i den 7.himmel. Jeg havde bare brug for at have ferie, og det vil jeg altid synes. Jeg elsker normalt arbejdet, og sygemelder mig meget sjældent også selv om der har været dage hvor jeg burde have gjort det, men en anden sag. Sagen er at den måske eneste minus ved at have et arbejde, er at vi kun har 6 ugers ferie om året, og det synes jeg altid, er for lidt. Jeg bruger stort set alle ferieugerne i udlandet, selv om jeg naturligvis også vil bruge noget af tiden herhjemme eller besøge familien i Jylland men det kan være svært når det kun er 6 uger om året. Er begyndt at lege med tanken om at orlov fra arbejdet igen for at rejse lidt rundt, men det bliver først om laaaaaang tid. Gad vide hvad min arbejdsplads siger til det?

Hvad laver i i jeres dyrebare 3 ugers sommerferie? Jeg ved allerede, at de fleste også tager sydpå. Til de græske, Sofia for at overvære deaflympics eller blot være hjemme og være sammen med deres familier


Ingen kommentarer: