lørdag, oktober 12, 2013

køkkenprojekt #1

Så har vi taget beslutningen om at renovere køkkenet, og det vil blive den sidste store renovering i forbindelse med vores lejlighed. Vi har snakket meget om vi skulle satse på at få et nyt køkken, mens vi bor i lejligheden eller bare lade vores køkken være som det er men da vi har planer om at bo her endnu i flere år, er beslutningen derfor taget og nu er vi begyndt at glæde os. Også selv om vi ved, at når renoveringen sker, venter der os en hektisk tid.

Vi har været inde i Kvik, Vorderingsborg Køkken og IKEA, samt fået forskellige håndværkerfirmaer til at komme hos os, for at få inspiration til hvordan vi kan indrette køkkenet efter den meste praktiske måde samtidigt med at vi vil komme til at elske det nye køkken. Som det ser ud nu, skal vi flytte lidt rundt på de redskaber og hvidvarer.

Vores formål med det nye køkken er at det skal give mere skabsplads, mere rum og så må det gerne være et smart køkken, som vi bliver glade for og kan leve med, mens vi bliver boende.
Jeg synes at det er rigtig svært. Når jeg tænker på køkkener, tænker jeg meget på, om jeg mon vælger rigtigt, eller hvad nu hvis det ikke bliver det rigtige at gøre. Skal jeg vælge den billigste model - eller hvad er godt at gøre. Hvad skal man absolut ikke gøre. Så mange ting at tage stilling til.


Har I fået lavet et nyt køkken? Hvad har jeres erfaringer fortalt jer?

Ingen kommentarer: