onsdag, november 13, 2013

Inspiration til løbsprogram

I går var jeg til et foredrag i Absalon, hvor vi havde inviteret Dennis til at komme og fortælle om hans personlige erfaringer med at løbe, at træne op til marathon og generelt at træne til løb. Dennis har løbet 6 marathon, og det er godt nok ikke mit mål, men det lød så spændende og han har haft forskellige oplevelser i hvert marathonløb. Under foredraget blev jeg inspireret og samtidigt få nye erfaringer i forbindelse med mit fremtidig træning i løb.

Jeg har haft et godt år med løb, og er her i efteråret begyndt at lege med ideen om at træne op til 1/2 marathon på et senere tidspunkt, og at træne op til 1/10 Triathlon og senere evt. 1/4 Triathlon, men tror at jeg må vente med disse, til efter jeg er stoppet med fodbolden på "højt niveau".
Lige nu spiller jeg fodbold, både for Døvania og på landsholdet og vil gerne kvalificere mig til at kunne spille kampene for Døvania og at blive udtaget til EM næste år og evt. VM i futsal, er det ikke den samme type træning, som hvis jeg træner op til 1/2 eller fuld marathon. Jeg kæmper forsat med mit vægttab, og derfor går jeg også til styrketræning for at min krop kan følge med i vægttabet, og det er heller ikke den ideelle træningsform til marathon.

Derfor har jeg besluttet mig for at ikke fokusere på de større mål for det næste år, men fokusere på det oprindelige mål, som jeg har sat mig for i starten af dette år: at tabe mig, at blive bedre konditionsmæssigt og at kunne løbe 10 km. Alt andet må vente indtil jeg er færdig med fodbold, eller når fodbolden kun bliver en hyggesport for mig. Jeg vil gerne nyde de sidste år med fodbold, inden jeg siger stop på landsholdet.
Løbtræning kan jeg altid gøre senere. Lige nu er det fodbolden, der tager min energi og fokus.


Ingen kommentarer: