søndag, august 31, 2014

En rigtig regnvejrsdag...

I dag skulle vi have været til ECCO WALK, hvor vi havde tilmeldt os til en 10km gåtur sammen med mange andre mennesker, der også er tilmeldt. Men pga. det voldsomme skybrud i nat/morges og det forsatte regnvejr, droppede vi det og lavede i stedet en hjemmedag, hvor vi putter os på sofaen og se tv hele dagen.
Det ærgrer faktisk mig at ikke gennemføre den 10 km gåtur, da vi havde glædet os men jeg ved også, at det slet ikke ville blive sjovt, hvis vi troppede op med regntøj og gennemføre ruten, og så komme sur og træt (og evt. også kold) hjem. Jeg kom i hvert fald meget vådt hjem i nat midt, og når jeg skriver vådt, så mener jeg GENNEMVÅDT. Jeg gik hele vejen fra festen til lejligheden, på cirka 20 minutter men det føltes længere og i MEGET våde sko, hvilket egentlig ikke er godt. Det var så meget vand overalt.

Og i onsdags nat købte jeg endelig en flybillet til Sydamerika. Så er det nu, jeg skal dernede. Det bliver til december og hele januar med. En 6 ugers ferie. Jeg vil skrive mere om det senere i et andet indlæg (eller i en egen fane, hvor jeg evt. kan skrive om processen, forberedelser og hvad jeg tænker om at rejse til Sydamerika.).

Ingen kommentarer: