torsdag, november 20, 2014

Hvor er tiden blevet af

Jeg tror at alle ved hvad jeg snakker om, når jeg spørger om hvor tiden er blevet af. Det ene øjeblik tænker jeg, at tiden bare flyver afsted og man har mange ting i tankerne og føle, at man ikke kan nå dem alle sammen, men det andet øjeblik sidder man og tænker, at man alligevel har god tid og rent faktisk når alle sine ting.

Om præcis en måned befinder jeg i Sydamerika, nærmere Buens Aires. Der starter jeg en 6 ugers rundrejse, hvor 5 uger af dem bliver i Brasilien. Jeg skal rejse sammen med Mads, og senere støder Maria til os.
Jeg har set frem til denne her, siden sommers, så tiden kan føles så langsom. Jeg er nemlig klar. Jeg har endda mange ting klar, og har mange gange stoppet mig selv med at pakke rygsækken. Jeg kan sagtens bare pakke rygsækken og vente til det bliver 17. december.
Jeg glæder altid til alle mine rejser. Ikke fordi denne her bliver bedre end de forrige, men jeg har bare haft brug for sådan en ferie i lang tid, faktisk i så lang tid, at jeg valgte EM futsal fra. Noget jeg ikke havde forventet, ville ske, bare for et års tid siden. Det kan ske meget på halvt år.
Jeg bliver typisk trist om vinteren, hader at det er så mørkt og især november er hård ved mig. (og januar, men der er jeg tit væk til varme lande).

Ingen kommentarer: