søndag, juli 19, 2015

Madanmeldelse # 1

Jeg tænker at prøve noget nyt her på bloggen, som også bliver en slags serie som kommer løbende. Lad mig præsentere Christinas madanmeldelse. 

Jeg vil komme med indlægs, som fortæller om mine besøg hos restauranter, cafeer, kaffebar eller andre steder man kan få mad eller drikke. 

Det første sted i serien bliver: "Hot Buns", et burgersted, på Gothersgade, i Kongens Nytorv. Jeg var der sidste lørdag sammen med Mette og Mads, hvor vi efter en lang spadseretur følte os sultne og begyndte at kigge os rundt efter et sted. Vi stødte på Hot Buns, og vi havde alle 3 ikke prøvet der før, så vi blev hurtigt enige om at prøve det. Og jeg elsker burger, så det var bare ekstra perfekt. 

Det er egentlig et lille sted, med lidt rå indretning. Ikke det vilde, men samtidig bevares der en enkel stil. Det er faktisk okay. Der er ikke mange spiseborde, og man kan også spise ved vinduerne så man kan spise og ligge ud af vinduer og følge med hvad der sker omkring sig. Det ser hyggeligt ud, men ikke praktisk hvis man er døv og har brug for øjenkontakt til kommunikation, og vi var tre, så det ville være ekstra upraktisk, især for personen der sidder i midten. 
Men vi kunne heldigvis få et bord og være afslappede. 

Menukortet er enkelt med få udvalg - men gode udvalg. Jeg valgte en mexicansk burger med nachos. Men ingen gucamole, hvilket gav det et minus, ved at det hedder mexicansk burger. 
Da vi fik vores mad, så det hele godt ud. Brødet var lidt tykkere end hvad jeg ellers ville spise, men det er også lidt typisk med burgersteder. 
Min burger smagte godt, men med gucamole ville det være en rigtig god burger, sammen med salsa, nachos og kødet. 


Man skulle selv købe pommefrites ved siden af, og jeg valgte en krydret en, som jeg delte med Mette. Den smagte krydret godt, og passede fint til burgeren. 

Jeg husker ikke hvor meget jeg gav for min mad, men det var ikke så dyrt men heller ikke billigt. Jeg drak vand til maden, så det hjalp nok lidt til en total beløb til sidst. 

Jeg tror ikke at jeg ville komme der igen. Jeg kan godt lide at sidde og snakke videre efter at maden er spist, men det følte jeg ikke, at vi kunne der. Delvis fordi stedet er lille, og der også skal være plads til nye gæster og delvis fordi stedet ikke lægge op til at man sidder og hygger sig. 

Har I også selv besøgt Hot Buns, og hvordan var jeres oplevelser? Ingen kommentarer: