lørdag, august 29, 2015

Fuldt fokus på fodbolden de næste 3 måneder


Så er det på plads. Jeg er blevet udtaget til at repræsentere Danmark på futsal damelandsholdet, når vi skal til VM i Thailand til november og spille futsal. 

Jeg har siden foråret været på landsholdet og træne op til udtagelsen. Jeg har været en on/off - spiller på landsholdet siden 2001, og deltaget/overværet nogle mesterskaber som spiller og tilskuer. Jeg har også været skadet når der trænes op til et mesterskab. Jeg var også ikke blevet udtaget til nogle mesterskaber. Jeg har også sprunget fra et mesterskab. Jeg har også manglet motivation. 

Nu er det gået 14 år - og det kan blive mit sidste mesterskab. Måske. Der er ingen garanti på det. Hvem ved. Jeg vil ike spekulere på det lige nu. Mit fokus er at træne og komme i en god form, så meget jeg kan, til november. Det tager meget af min tid, især fordi jeg har arbejde og andre ting at tage mig af, men det vigtige er, at jeg ikke ser det som en kedelig pligt. Jeg nyder at træne. Jeg nyder at møde mine glade og friske fodbold-kammerater når vi skal træne sammen ude i Brøndby hallen hver mandag aften. Mandage, efter weekender, og de mandage har jeg lange arbejdsdage men træningerne plejer at være gode og efter endt træning, cykler jeg glad hjem. 

Nu er jeg i den bedste form, i al min tid på landsholdet, og jeg har en god motivation. Jeg nyder futsal, som er en hurtig og effektivt fodboldspil. Jeg kan bidrage med noget. 
Så de 3 næste måneder er der fokus på træning, løb, interval, taktik og mentalt i futsal. Det bliver godt. Og det bedste er at min hofte ikke har vrøvlet siden juni. Fedt. 

Ingen kommentarer: