torsdag, oktober 29, 2015

Madanmeldelse #2

Det har ikke været tit jeg har spist ude på den seneste tid. Derfor var jeg meget glad da vi i tirsdags skulle spise sammen med vores veninde og kone, da veninden havde fået denne madoplevelse i gave. 

Veninden valgte at vi skulle spise på El Tapeo, som ligger på Peder Hvidtfeldt Stræde i indre by. 
Restauranten er i 3 etager og i hyggelige atmosfære og er af den spanske inspiration. Vi kan kun få spanske retter og der er ikke så mange valgmuligheder. Der er tapas eller paella, og jeg fornemmer at det er tapas, som gæster vælger da der er muligt at bestille 6, 8 eller 10 tapas, ved bestilling af mindst 2 personer. 

Vi bestilte alle 8 tapas og retterne smagte godt. Blandt andet var der dadler svøbt i bacon, brød med forskellige pesto, salsa og creme, svinemørbrad, chorizo pølser, spanske kartofler, kødboller med tomatsovs. 
Retterne fåes i små størrelser og det er ikke mig. Selv om de smager godt og at det er normalt at tapas er i mindre portioner så folk deles om maden, kan jeg godt lide at der er mere at få af den ret, jeg kan lide. 


Vi ville have dessert men dessertmenuen er skuffende. Der var ikke muligt at få en kage, hvilket jeg ikke kan forstå. I stedet kan man bestille ost eller formage, hvilket slet ikke er fristerende. 

Prisen er en smule høj, men retterne smager godt at jeg ikke vil sige at det er urimeligt. 
Jeg ved dog ikke om jeg vil komme dernede igen. 

Ingen kommentarer: