onsdag, december 30, 2015

Året der gik - 2015

Jeg skriver det samme hvert år. At tiden går alt for hurtigt - og at der sker en masse. Det gælder også i 2015. Jeg har tidligere erfaret, at man skal nyde nuet fordi man aldrig ved hvad det kan ske i morgen, om 3 måneder eller 3 år. Jo mere ældre, jeg bliver, oplever jeg det mere at man kommer inde i selve livet og dets mystik. 
Men i 2015 har jeg udfordret mig selv ved at sige ja til noget arbejdsmæssigt der har givet mig så meget på den personlige, kreative og arbejdsmæssige plan. Det betød også at jeg har arbejdet mere end normalt og måske har måttet sige nej til nogle ting. 
Jeg har samtidigt forsøgt at afsætte tid til en masse træning og fokus med futsal landsholdet, da vi skulle til VM - det lykkedes delvis. Jeg er ikke helt tilfreds med mine indsats, men samtidigt havde jeg heller ikke en supergod plan hvor jeg kunne koordinere det hele: 2 x arbejde, træning og en masse socialt som jeg forsat ville bevare. 

Det er vigtigt at jeg kan se tilbage på disse valg og vurdere, om de har givet mig noget godt, uanset de også ikke har vist sig at være et resultat som vi alle har håbet på. Nogle gange skal "noget dårligt" ske, for at man kan sidde og reflektere, hvad man kan gøre for at opnå et bedre resultat - både for sig selv og for andre. 

For mig har det også handlet om at gøre de ting, man er glad for og at ville bruge tid på. Det kan være tider, hvor det tit er nødvendigt at gøre nogle ting man egentlig ikke vil og føler mere pligt i disse. Jeg opvejer mere balance i min daglige interesse og tid, så jeg også opnår en personlig overskud til mig selv og dermed også udvise glæde og overskud i andres  selskab. 

Og så sker der også dejlige og nogle mindre kedelige forandringer i livet. Selv de sørgelige del, som vi ikke har herre over. For mig handler det også om at holde sammen og ikke lade den "triste" del overtage - lad os tage udfordringen og se muligheder i det i stedet. 


Min 2015 har givet mig følgende: 
- nye perspektiver i arbejdsrelaterede situationer og det har givet mig nye tanker. 
- 6 forskellige rejser 
- nye familiemæssige udviklinger hos vennerne 
- fået diplom som døvetolk
- og en masse i det smålige. 

Tak for 2015, og til jer der på en eller anden måde har været en del af mit år. Jeg ser frem til 2016, og jeg er klar til nye udfordringer, der eventuelt forekommer. 

Ingen kommentarer: