søndag, februar 28, 2016

Status på den nye livsstil

Kort og godt fortalt, så er det de første 12 dage som gik rigtig godt. 
Dagen efter vi kom hjem fra Sri Lanka, startede jeg på ingen sukker - princippet og det gik egentlig godt. Det var hårdt nogle dage, men fordi jeg havde overskud til at planlægge indkøb og havde altid mad, når jeg var ude med folk. 

12 dage efter var der en personalefest, hvor der blev serveret lækker mad + dessert, med efterfølgende fri bar. Det er altid en succes hvert år, og hvert år plejer jeg at nyde festen og komme hjem næste morgen. 
Det gjorde jeg også denne gang - og jeg havde så svært ved at komme i gang igen. En hel uge med lidt for meget sukker igen, min fødselsdag, en chokolade festival og så en venindes fødselsdag. 
Nu har jeg fået nok. Nu skal jeg da i gang igen. Jeg har haft en samtale med min nye kostvejleder i torsdags. 
Jeg får en kostplan af hende i næste uge, hvor hun vil komme med forslag til hvad jeg kan spise til morgenmad, frokost og mellemmåltider. Jeg glæder mig. Jeg har manglet inspiration og har følt mig vildledet af internettet med alt for mange tips. Jeg kan ikke gennemskue hvad det er godt for lig, hvad det ikke er godt for mig. Derfor vil kostvejlederen tage udgangspunkt i mine mål og ønsker. 

Hun anbefaler, at når jeg modtager den nye kostplan, skal jeg i de første 3 uger følge den slavisk. Bogstaveligt sagt. Det har jeg svært med, men vil gøre et stort forsøg. 
Det er jo til mit bedste. 

Ingen kommentarer: