lørdag, oktober 01, 2016

Månedens døv - oktober 2016

Så er der ny omgang af `Månedens døv`. Jeg har i et stykke tid overvejet at lave det igen og for sjovs skyld tjekkede jeg bloggen hvornår jeg sidst lagde videoerne op, og det er sørme 5 år siden.
Jeg kan ikke fatte det. Det var sjovt at lave det dengang og jeg nød selv at møde nogen døve og høre om deres forskellige oplevelser med de bestemte emner, som jeg kommer rundt på/omkring.

Derfor starter jeg op igen. Og jeg vil prøve at gøre det næste års tid, med 12 nye døve til "Månedens døv" - hvis da jeg er heldig at kunne få fat i 11 nye døve til at deltage med i mit lille hyggelige projekt.

Lad mig præsentere månedens døv for oktober måned:

Sarina Michelsen


Jeg mødte Sarina via. DDLs projekt "Psykiske sårbare døve", hvor projektet tager fokus på døves psykiske udfordringer i hverdagen. Projektet startede i 2015 men idebrættet var langt før - og nu er projektet langt fremme.
I projektet er vi flere frivillige og nogle støttegrupper for døve, som dækker i hele Danmark, og hver gang der er foredrag/oplægs for projektets frivillige, kan jeg mærke Sarinas store engagement og at hun brænder meget for at få projektet oppe at køre samt at projektet vokser mod de rette hensigter.

Sarina har selv været psykisk syg og er åben omkring dette - og det ser jeg som en rigtig god styrke i projektet, da vi kan bruge hendes erfaringer. Sarina har været sammen med DDL og et par andre være på turne i hele Danmark for at fortælle om psykisk sygdom og at være med til at bryde tabu omkring at være psykisk syg.
I videoen med Sarina fortæller hun om hvorfor hun selv er med i DDLs projekt og hvad hun håber, at projektet bringer hen i fremtiden.

Se videoen her.

2 kommentarer:

Karoline K sagde ...

Ja! Fed idé med Månedens Døv og jeg kan kun være enig i at Sarina har det helt rette gåpåmod til projektet. Hun er simpelthen sej.
Ser frem til flere Månedens Døv-indlægs :-)

Sarina Michelsen sagde ...

Tak for komplimentet :D <3

Og tak til Christina for hendes indlæg, jeg var meget beæret over at være blevet spurgt!