tirsdag, april 20, 2010

Bikiniklar? NOPE!

Nu hvor det er blevet til et dejligt forår, kan vi ikke undgå at se flere artikler, billeder, tips eller andet om at tabe sig 5 kg inden sommer, så man kan blive bikiniklar!
Jeg er en af dem, som ikke skal nøjes med at tabe mig 5 kg, men mange flere! Og det gør man IKKE på to måneder. Det kan tage år, for det er både at tabe sig, kg og cm, spise mere ordentligt at dyrke motion.

Alt det er jeg begyndt på IGEN - ja 111777 gange. Men jeg forsøger gerne igen og igen. Denne gang er Mette selv med på vognen, så nu er vi to i lejligheden om at være bevidste, hvad vi handler ind til, hvad vi putter i munden og hvad vi gør i det daglige, naturligvis med måde og nydelse.
Det hele skal ikke være ekstremt, kedeligt eller surt, for ellers mister vi motivation. Nemt.

Denne gang har jeg bestemt mig at ignorere alle plakaterne af kvinder i bikini - for det er jo ikke min indsigt at blive bikiniklar i år. Men at være en veltilpas kvinde, som trives med sit nye livsstil. Og kæmper med at tabe sig, om så det tager to år, er det ligegyldigt, bare det bliver en fornuftig proces, hvor min krop også når at følge med.

Go for it!

4 kommentarer:

cathrine sagde ...

Go for it, girls, men ved præcis hvor svært det kan være :-) der er faktisk nogle gode artikler på http://www.fri.dk/velvaere (berlingske), som jeg selv har fået gavn af... I kan evt smutte derind og snuse!

Torsten sagde ...

Ahm, det var nok en fejl at give dig opskriften på chokoladesnitter.

christina sagde ...

Cat - tak for tippet, vi læser artiklen, altid rart at læse lidt inspiration.

Torsten, nej nej det var bestemt ikke! Når jeg skal til at nyde noget usundt, så skal det fandme være de lækre chokoladesnitter :)

Jeg kan altid lave opskriften mere fedtfattigt - eller vente til jeg har tabt mig lidt mere.

Torsten sagde ...

Jamen, du skal stadig ikke spise det hele selv, så husk at invitere mig til prøvesmagning!