lørdag, november 05, 2011

Lidt hverdagstanker....

Nu er det altså kun 7 uger til, vi skal rejse. Jeg glæder mig ufatteligt meget og kan ikke vente til det bliver 22. december, så vi bare kan påbegynde vores planlægning, som har været i gang siden januar. Glæder mig blandt andet også til at ikke arbejde i tre hele måneder, men ved også at det bliver underligt, da det er blevet en naturlig del af mit liv at gå på arbejde, og oven i købet har jeg altid haft to arbejde samtidigt, så det bliver også spændende og se, hvordan jeg klarer tre måneder, uden at komme på arbejde. Det bliver selvfølgelig en stor nydelse, men sikkert også mærkeligt. Men en ting kan vi allesammen blive enige om, at det vil være godt for mig.

Jeg har også sådan, at mit arbejde er ved at trætte mig og derfor har jeg været i tankeboks om det er NU, jeg skal søge andre udfordringer eller om det bare er fordi jeg arbejder hele tiden. Der er jo sket nogle forandringer ved arbejdspladsen, som jeg skal forholde mig til - men jeg ved bare ikke om det er godt for mig. Det er bestemt godt for arbejdspladsen med forandringerne, men jeg har bare andre tanker med arbejdspladsen. Der er nogle tanker kørende, men de er nu ikke så slemme, at jeg absulot skal derfra, ikke endnu i hvert fald. Absalon er jeg stadig rigtig glad for at arbejde hos.

Ellers nyder jeg forsat efteråret med forskellige arrangementer, har for nyligt været på DDU til mediefilms kursus, og fået interessante inputs til, hvordan man får gode billeder. Det er en god start til den kommende australienstur.

1 kommentar:

Maddy sagde ...

Puha du har også en hektisk hverdag! glæder mig til at se dig snart