mandag, september 10, 2012

Amsterdam

Om et par timer daffer jeg afsted til lufthavnen og mødes med Mejdal. Vi skal på tøsetur til Amsterdam, en fødselsdagsgave fra Mejdal. En genial en, og vi har begge to ikke været i Amsterdam så valget af en destination var ikke svær.
Vi har ikke lagt planer for hvad vi skal se i byen, men vi skal bare hygge os og have det sjovt - og jeg har fået nogle gode tips, så mon ikke dagene går meget hurtigt. Vi er hjemme igen på fredag, så det er ikke til at mærke.

Det bliver dejligt med en miniferie - og især efter nogle laaange feriemåneder, er det rart med nogle korte ture til gæld.
Der er stadig flere ferieplaner på sigt, og den næste ´store´ rejse er til januar, og rejsen er bestilt. Jeg glæder mig som et barn og kan ikke vente. Det er en ferie på tre uger og foregår et sted mellem det caribiske hav og Atlandterhavet. Kan I gætte hvor?


NB!
Sidste weekend var jeg til en venindes bryllup - og Camilla har taget billeder af parret. I anbefales at besøge Camillas blog og se billederne, de er rigtig gode.

1 kommentar:

Maddy sagde ...

Rigtig god turrr!