lørdag, januar 05, 2013

Nyt boligprojekt

Om en måned er det 4 år siden, vi skrev under på købet af vores lejlighed. Jeg kan ikke fatte at vi har boet her snart i 4 år, og vi er forsat meget glade for at bo her, så centralt beliggenhed og tæt på alt. Siden vi købte lejligheden, havde vi i begyndelsen sat gang i forskellige boligprojekter, blandt andet fik vi sat nyt gulv på og fået lavet nyt badeværelse.
Denne gang er det vores soveværelse, som står for renoveringen. Mette har i to dage sammen med to andre knoklet med at rive al tapet ned i soveværelset, så det står nu klart til en af Mettes venner, som skal sætte nye filt på, og male væggene.                                       
Sådan ser vores soveværelse ud nu, efter al tapet er rivet ned, det er så grimt med de mørke grønne farver! Og det er mærkeligt at der ikke er så mange ting i soveværelset pt.


Planen er, at Mettes ven kommer og gør arbejdet i soveværelset mens vi er i Cuba, så vi slipper for at være i lejligheden og føle os klodsede ved at være der, og stuerne er allerede fyldt op med alle vores skabe og tingene fra soveværelset, så det vil helt sikkert være det bedste for Mettes ven og os, at han får fred til at gøre arbejdet.

Når vi kommer hjem fra Cuba, og soveværelset er færdiglavet, skal vi købe nogle småting og gøre værelset klar til et helt nyt soveværelse med friske farver og sager.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg håber, der kommer et billede af soveværelset, når det er færigt :-)