onsdag, januar 02, 2013

Nyt familiemedlem og spøjse fødelesdagsdatoer

Så er det allerførste barn kommet ud blandt os søskende hos far. Min papbror og hans kæreste har i går fået en pige, efter at have været på overtid i 12 dage. Jeg har set et billede af hende på Facebook og pigen ser altså så nydelig ud. Så fin. Jeg glæder mig til at se hende.

Så kan vi måske grine lidt af at vi har sjove fødselsdagsdatoer i familien. Min lillebror har fødselsdag den 31. december, og nu skal lillepigen fejres den 1. januar. For nogen betyder det meget hvornår man har fødselsdag, for nogen er det helt ligegyldigt. Med alderen tænker jeg ikke så meget over min fødselsdag, men kan godt ærgre mig over at jeg allerede har fødselsdag to måneder efter jul, for der får jeg tit problemer med at ønske mig til fødselsdagen. Jeg tænker også nogle gange om der er nogen som ærgrer sig over at de fylder år den første januar? for der er tit mange som ligger hjemme med tømmermænd og måske glemmer at der ER nogen som har fødselsdag der?  For nogle år siden sagde min lillebror at han nogle gange synes det er underligt at have fødselsdag den 31. december, men på den anden side har han aldrig prøvet andet og vi laver sjov med at han altid bliver FEJRET hvert eneste år, med maner.
Jeg tror at man bliver vant til at have sin egen fødselsdagsdato, selv om det rammer på de mest sjove eller mærkelige datoer. Det er jo specielt netop på de datoer, man har fødselsdag. Så lillepigen her og hendes forældre sørger helt sikkert for at den 1. januar fremover ikke bliver en tømmermændsdag, men en fødselsdagsfest der skal holdes (med mindre de flytter festen til en anden dato).

Ingen kommentarer: