tirsdag, januar 01, 2013

Dagen derpå

Så er nytåret ovre, og vi har budt 2013 velkommen på de allerbedste maner i det københavnske. Nytåret blev fejret sammen med Mette og 10 andre, hvor vi alle bidrog med til maden. Vi manglede helt bestemt ikke mad, for der blev serveret spanske kød med brød til med velkomstdrinks under dronningens nytårstale, dernæst forret i form af grønærtssuppe med karrycreme og bacon til. Hovedretten lammekølle og oksecolesteg, med bagte kartofler, hjemmelavet sovs og 4 forskellige slags salater, der alle var lækre. Til desserten var der timesuru og hjemmelavet chokolademousse med karamelsovs. Kransekage skulle der naturligvis serveres til champagne klokken 12, og massevis af små pølsehorn og skinkehorn som nattemad.

Der var heller ikke mangel på godt selskab, god grin, skål, vin, dejlige mennesker, flotte nytårskrudt, mad, mojitos og kys!

Året er startet godt, ingen tømmermænd, gået en dejlig tur sammen med Mette, læst bøger og bare skele sig ud, uden at der absolut skal ske noget. Arbejdet kalder igen i morgen, og lige nu ville jeg ønske jeg havde taget fri i morgen, for vil helt sikkert nyde en ekstra fridag.

Håber i alle havde et godt nytår - og hvad lavede i?

Ingen kommentarer: