søndag, april 28, 2013

det italinske idyl

Siden i tirsdags har jeg og Mette været i Italien. Jeg havde forsat 5 feriedage tilbage inden 1.maj, og det skulle naturligvis bruges op og på en ferie. Vi har længe talt om at besøge Rom, og vi har begge to været i Italien flere gange, uden at tage til Rom så hvorfor ikke gøre det sammen til en kæresteferie. 
Vi startede Italien med to dage i Milano, hvor det mest stod på gåture og shopping og at se hvor meget design betyder meget for byen. Så tog vi til Rom med tog. Vi tænkte at det ville blive hyggeligt med en togtur, eftersom især jeg er træt af at flyve. Nu befinder vi os i Rom, på tredje dag og har leget turist i stor stil, og gået rundt i Rom og nydt stemningen. Vi har forsat to dage tilbage før vi skal hjem igen.

Jeg synes faktisk at Rom er en charmerende by, med de mange lækre smalle gader og der myldrer af god stemning rundt omkring, og vi må ikke glemme alle de spændende steder med oldhistoriske betydninger. Har forsøgt at holde styr på det hele men det er svært, men man må bare læse og læse igen for at huske hvor meget det har betydet for Rom at bevare alle de historiske og lidt forfaldne bygninger, templer og kirker. Vi har ikke endnu set det hele, og skal heller ikke det på turen. 

 Ingen kommentarer: