fredag, april 19, 2013

Feminas kvindeløb 2013

Jeg har lige tilmeldt mig til Feminas kvindeløb 2013, og valgte som det meste naturlige at løbe i København. Det foregår søndag d. 26. maj klokken 11. Valgte 5 km.
Sidste gang jeg bestilte et kvindeløb var i 2010, så det er godt nok længe siden og jeg har i mellemtiden ikke haft motivationen til at løbe, men nu er det tilbage så min nuværende motivation er at holde fast ved denne tilmelding og træne mig frem til 26. maj. Jeg tror og håber på at løbe endnu en tur til efteråret, så jeg forsat har motivationen i løbtræning.

Jeg er begyndt at løbe udendørs, efter det gode vejr er kommet tilbage og løber mellem 4,5 - 5,5 km, så det passer godt med kvindeløbets distance. Sidste løb havde jeg en tid på 32 minutter og jeg stræber efter på en bedre tid, så det er ligegyldtigt om det ender på 31 minutter, bare det bliver bedre end sidste tid.

Er der nogen af jer derude der også skal løbe for Femina? Og det vil være hyggeligt hvis I også joiner jer til mig søndag den 26. maj. Man kan læse mere om løbet og tilmelde sig HER.

1 kommentar:

Maria sagde ...

Hey Christina! Mig og Tina Boss overvejer også at tilmelde os til Femina Kvindeløb d.26 maj! Så vi ses nok der :-)