tirsdag, januar 10, 2012

hej fra Noosa

saa er vi i Noosa, ca. 110 km nord for Brisbane. Her skal vi vaere i tre dage, inden vi skal videre til Hervey Bay og derefter paa Fraser Island. Det er noget vi begge ser frem til.

Ellers gaar det rigtigt godt her, vi lever et campingsliv her sammen med andre turister og australiere. Jeg kan stadig ikke fatte at australiere camperer helt vildt, og jeg mener det seriost. De fleste lejer eller ejer en cabin  (tror det hedder saadan), en slags campingshus eller ogsaa har de deres egne campingsvans og de pynter deres campingsgrunde, som om det er deres hjem. Godt nok varer deres juleferie jo frem til i slutningen af januar (svarende til vores lange sommerferie).
Det er rigtigt dyrt at leve i Australien, og selv australiere synes det. Vi prover at lave en balance i det hele, hvad angaar at bruge pengene, men det er ikke saa nemt. Vi vil jo ogsaa have god mad i en gang mellem, i stedet for at kun leve med nudler. Det bliver man jo traet af!
Vi har boet paa campingspladser indtil videre, undtagen ved nytaar, hvor det blev paa hostel, og vi har ikke vaeret saa heldige med at have forbindelse til internettet, vi har et par gange maattet paa McDonalds for at faa fri wifi, men deres internet har ikke fungeret optimalt indtil videre.

Vi faar oplevet saa meget, at det er svaert at forstaa at vi bare har vaeret vaek i 2 og halv uger. Billederne kommer naar vi har bedre forbindelser til internet fra vores computer.

Ingen kommentarer: