fredag, juni 15, 2012

Det´ fredag + Dexter

Ingen faste planer. Ingen Absalon. Ingen fodbold. Og sådan kan vi lide det. I dag har vi bare været os to, været ude og brugt tid på at være kærester, uden at skulle det eller det andet.

Vi er også begge to blevet hooked af serien "Dexter". Det havde vi ikke ventet. Mette har lånt sæson 1 af sin søster, som anbefalede serien. Vi tænkte at vi bare skulle give det en chance og se det første afsnit og se hvad serien egentlig er for noget. Efter afsnittet skulle vi absolut se sæsonen færdigt. I går aftes så vi de sidste afsnits til midt om natten, bare fordi vi kunne og havde lyst.
Dexter-serien handler om Dexter, der er en seriemorder og bosat i Miami. For at ikke blive afsløret som seriemorder, er han nødt til at leve et liv, som de andre gør. At få sig en kæreste, at dyrke sex, forsøge at være social og give en facade de andre vil se. Men i virkeligheden har han en trang til at slå mennesker ihjel og at leve alene.

Nu venter vi på at få sæson 2 og 3 fra Mettes søster, så vi kan fortsætte med at følge med Dexters mystiske liv. Er der nogen af jer derude, der også har set eller følger med i "Dexter"?

Ingen kommentarer: