torsdag, december 13, 2012

Nisseven

På arbejdet er der en nisseleg på spil. Vi har fået en hemmelig nisseven hver, og jeg har i går fået en gave. Chokolade og en notesbog! Godt nok er jeg den, der plejer at have min mini sorte bog med under møderne og skriver alle informationerne ned, men hvad det endnu er sværere for mig, er at finde ud af hvem der giver mig denne nye notesbog, og dermed er min nisseven.
På onsdag er der julehygge på arbejdet, og vi skal offentliggøre over for hinanden hvem vi er nissevenner over for, og jeg har tænkt mig at lege en detektiv indtil videre. Har lavet en liste over mulige kandidater, og lige nu står der 15 på listen, ud fra 22 mulige. Den skal ned på en.

Nisselegen er en genial ide, og skaber lidt stemning og sjov på en arbejdsplads. Jeg finder det sjovt at opdage to af mine kollegers nissevenner fordi de var i gang med at lave et eller andet mod deres, men hvorfor har jeg så ikke overrasket min egen?! I fredags ved vores julefrokost skulle en kollega rejse sig op og fortælle over for alle kollegerne at vi er alle nogen dejlige mennesker, og derefter give os alle et kram, bare fordi han fik denne ordne fra sin nisseven. Godt det ikke er mig.

Har I også sådan en leg på jeres arbejdspladser (eller andre steder)? Del gerne jeres historier, eller hvad I har fået af jeres nissevenner.

Ingen kommentarer: