søndag, december 30, 2012

Året der gik - 2012


Så er et endnu år fløjet af sted, og jeg har overlevet 2012. Det har været et godt år for mit vedkommende, selv om det måske ikke helt kan ses på bloggen for det har bestemt ikke været mit blogår. Måske bliver det bedre i det nye år?

2012 har været et rejseår. Jeg og Mette kom i dette år med at fejre nytåret på en strand og ved en rejsende cirkus – helt sikkert et af de mest mindeværdige nytår! Jeg og Mette tilbragte så de første tre måneder af 2012 i Australien, Fiji og New Zealand. Det har været helt fantastisk at være væk i tre måneder, og bare rejse rundt og være koblet fra i den daglige i Danmark, samt få en anden form for personlig udvikling og nye aspekter af verdenen. Det er heller ikke en sidste gang, jeg vil gøre det. I august drog jeg og Mette til Berlin, september var jeg i Amsterdam med Mejdal. Oktober var jeg i Oslo sammen med arbejdet og november var jeg i Finland med kvindelandsholdet.

Overnatning i det frie, Outbeak i Australien

På arbejdsfronten fik jeg her i efteråret nye arbejdsopgaver, som krævede lidt mere af mig, især på den faglige plan, som jeg er rigtig glad for og det kom på det rette tidspunkt. Tidspunktet, hvor jeg samtidigt havde besluttet at ikke starte på en kandidatuddannelse alligevel, selv om jeg var kommet ind. Efter en overvejelse og nu, kan jeg se tilbage og føle at det var det rigtige ved at ikke tage imod uddannelsen. Jeg havde allermest brug for at der skulle ske noget nyt, og var bange for at gå låst på arbejdet, og ikke udvikle mig fagligt. Jeg har også indset at jeg selv skal være aktiv, for at der kan ske noget, samtidig gøre det for at udvikle mig selv. Jeg overvejer forsat at læse videre, men det bliver ikke det som jeg planlagde tidligere.

På den sportslige plan har det været bedre i 2012, i forhold til 2011. Jeg har i efteråret fået en stabil træning, og fundet frem til mine mål, fået lavet træningsstreagier. Jeg havde i sommer også købt en brugt racercykel og fået interesse for at have varierende træningsform. Det meste triste er, at jeg i starten af december fik forstuvet min fod, som betød at jeg måtte genoptræne foden og komme helt forfra med træningen, men jeg har taget det med et smil, især fordi jeg forsat havde lyst til træning, og er motiveret. Det er det vigtigste.

På privatfronten er jeg og Mette forsat glade sammen. Efter at have været tæt sammen i tre hele måneder, har forholdet fået en anden styrke, og det kan mærkes på en meget god måde. Et par af vores venner har giftet sig, fået børn eller fået andre glæder – som vi har fået lov til at være med til. Vi har også måttet sige farvel til bedstefar, der døde i sommers efter en langtids sygdom.

Bryllupsvielse på Amagerstrand

På den frivillige plan så har jeg som helt nyt stillet op som suppleant i døveforeningen af 1866, og det har bestemt været et spændende år, men også meget anderledes i forhold til mine andre frivillige poster. Har ad denne vej mødt nye ansigter, afprøvet nye frivillige kræfter eller kæmpet med nogle byrder. Jeg ved ikke endnu om jeg vil stille op igen ved den kommende generalforsamling, vil nok afprøve andre og nye frivillige poster.


Ellers har det ikke været det vilde. Jeg har nydt 2012, har en fin økonomi, har forsat en dejlig kæreste, familie og venner. Går til fester og arrangementer efter lyst. Gør tingene for min egen skyld.


Lad 2013 komme godt til. Jeg har ingen nytårsforsætter, har opgivet det for længst da jeg ikke kan se pointen i at starte sine forsætter præcis den 1. januar. Hvorfor ikke gøre det med det samme, det kan være lige så godt gøres den 18. maj. Jeg ønsker kun for mig selv, at 2013 også bliver et kanongodt år for mig selv og alle dem, jeg kender, og at man kan få det til at være så godt, hvis man selv sørger for det.


Har I nogen nytårsforsæt? Hvorfor har I dem?GODT NTYÅR – og tak for 2012.

1 kommentar:

Maddy sagde ...

Sikke et dejligt indlæg.... et godt resumeret men dejligt år for dig!


Heller ingen fortsætter her, for det er som du siger, hvorfor er det lige præcis den dag...

Godt nytår søde!