torsdag, marts 07, 2013

Præstation af den nye altan

Efter 1½ års ventetid kan vi endelig byde vores nye altan velkommen - og at lejligheden nu er udvidet lidt. Da der blev talt om der skulle tilføjes altaner til vores lejligheder, var jeg og Mette i starten meget usikre på om vi skulle satse på det og efter en tid med masser af diskussioner, med de fordele og ulemper der medfører en altan til. Nu er vi meget glade for vores beslutning, at vi valgte altanen. Også selv om det koster ekstra i huslejen, men det medfører så masser af gode fordele på plussiden.


Før altanerne kom på


Så blev køkkenet lidt nøgen - og det var koldt! Men der skulle tilsættes en altandør til

Første morgen med den nye altan, og så kom solen fremme

Det færdige resultat - gæt hvor jeg bor ;)Nu har vi boet i lejligheden i 4 år, og har renoveret meget i den, så faktisk er det egentlig kun køkkenet der mangler at blive renoveret og i den sidste tid er vi begyndt at snakke om at køkkenet skal renoveres, så nu skal der spares penge. Grunden til, at vi vil renovere køkkenet nu (når der er penge), ikke om et par år som vi ellers ville, er fordi vi også vil nyde det nye køkken mens vi bor der - og så skal den nye altandør tilpasses. Lige nu er der grimt der, hvor altandør er inde i køkkenet, og i forhold til før, havde vi et bord som vi kunne bruge til mange ting men nu er det fjernet.
Vi skal i løbet af året ude og kigge i køkkenbutikker og få inspiration. Vi er ikke helt sikre på, om hele køkkenet skal renoveres eller der blot skal justeres lidt.

Hvad er jeres erfaringer med nye køkkener?

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ser godt ud, tillykke med altanen / Far