søndag, marts 10, 2013

Søndag - det er min ven.

Jeg har fået en lærestreg. Jeg skal aldrig mere i IKEA om søndagen! IKEA var fyldt med kærestepar, ældre ægtepar og børnefamilier på udkig efter nye varer eller køkkener/møbler til deres boliger, og man kunne nærmest ikke gå for sig selv i de små hyggelige rums, hvor vi kan få de sjove og kreative boligændringer frem i vores egne lejligheder. Jeg fulgte bare med i strømmen, og nåede slet ikke at kigge i forskellige køkken-udstillinger som inspiration eller købe nogle hyggelige dims, for der gik jeg helt død. Og jeg kan ikke klare så mange mennesker når jeg er i en zombie-tilstand og ikke har en stor tålmodighed-mængde.

Helt død, fordi jeg var ude hele dagen i går, først til en futsal-turnering i Valby-Hallen, hvor jeg fik spillet 7 kampe sammen med mit hold (som er madklubben), så holdnavnet faldt meget naturligt på `7 dværge minus 1´, og vi nåede finalen, men tabte desværre i en straffekonkurrence. Mit mål er at blive en bedre målmand i den nærmere fremtid.
Men humøret var oppe, vi endte på Amager til en hjemmelavet middag samt en lille opvarmning inden en bytur kaldte - sammen med alle futsal-spillere og tilskuere, hvor en masse alkohol blev drukket. Jeg havde ellers planlagt en aften med kun lidt vin, men det sker heldigvis heller ikke tit, at jeg ender hjemme i en beruset eller fuld tilstand. Byturen var rigtig sjov, fik drinks med forskellige mennesker og der blev snakket, danset lidt, skålet og sagt yes. Så jeg er pænt sikker på at alle, der var med i byen i aftes, også ligger død derhjemme.

Selv om jeg ikke har formået det store i dag, ud over at have været i IKEA, er jeg glad for at ikke have tømmermænd, men det har taget al mine kræfter alligevel, så det meste af eftermiddagen har været på sofaen foran TV´et i jumpsuit, og prøver at indsamle nye kræfter til 14 dages fulde program med arbejde og weekendkursus. Jeg satser også på at presse træningspas 3-4 gange om ugen inde i programmet, og så hedder det ikke flere alkohol-sjov-skål-byture i de næste 14 dage (og gerne flere uger frem).

1 kommentar:

Maddy sagde ...

Lidt alkohol og dans skal der også til ;) men nok en dårlig kombi med Ikea ;)