torsdag, august 02, 2007

KINA dag 24 - 25

Yincang - Nanjing - Suzhou

Vi var kun i Yincang i et par timer, for vi ville hurtigt videre til Nanjing. Vi tog til en busstation, og vi havde held med os. Vi kunne tage med en bus til Nanjing, og da vi ikke havde penge nok, fik vi lov til at kobe busbilletter til kun 500 y i stedet for 570 y.

Vi ankom til Nanjing i gaar morges og brugte dagen paa at gaa paa Nanjing Museum, slappe af og vaeret i svommehal - ja I laeste rigtigt! Det var bare saa varmt i gaar - at vi ville i vandet, men der var aabenbart kun svommehal, saa vi tog chancen og det var bare skont. Vi folte os saa afslappet bagefter. I samme rum, som vi svommede, kan man styrketraene lidt og lobe sig en tur rundt om poolen - det var en underlig men vildt sjov fornemmelse.
I gaar aftes var vi i en gade, hvor der var mange butikker og det var en rigtig god stemning der - ogsaa hvad vi kan lide ved Nanjing, for udover det, er der ikke noget specielt over byen. Men vi var ogsaa der kun en dag.

I dag tog vi videre til Suzhou - der siges at vaere Ostens Venedig. Vi har lige vaeret i gaden og kobt nogle billige DVDs! Vi vil jo have noget med hjem, vi kan se.

1 kommentar:

Lizelotte sagde ...

Den onde stedmoder må hellere kvalitetskontrollere de der DVD'er for jer. Om ikke andet, så når I har set dem... ;-)