lørdag, september 06, 2008

Nu faar I lige en lille hilsen igen

Vi har nemlig ikke vaeret paa nettet i en uge, vi har bare ikke set en internetcafe siden vi forlod vores hostelvaerelse i San Francisco. Vi har faaet vores lejede bil og vi nyder den helt vildt, det er skont at kore selv rundt i USA og bestemme ruten.

Men kan fortaelle, at vi har det helt godt og vi oplever en masse. Vi er lige nu i Las Vegas og skal vaere her indtil sondag morgen, hvor vi skal videre, et smut forbi Grand Canyon.

Vi er saa faerdige med Californien. 4 dage i San Francisco, 1 dag ude og saa i Yosemite Nationalpark, men vi var ikke ude paa en vandretur, men i stedet nyde at vaere der i nogle timer. Det er en rigtig stor nationalpark, med utrolig mange flotte natur-omgivelser! Kan godt forstaa at der kommer 4 millioner gaester om aaret.

Efter Yosemite, saa korte vi til Los Angeles. Vi var der i to dage. Byen er en total laekker by paa den maade, at den har palmer, flotte huse og alt muligt, men det er ogsaa nok for mig at vaere der i to dage. L.A er naermest ikke andet end en filmby, hvor det er Hollywood, Beverly Hills, Bel Air. Vi var ogsaa et smut ved Univseral Studios.

Jeg haaber, at jeg faar mulighed for at skrive mere om turen snart, men det er ogsaa dejligt at ikke vaere paa internet i en uge og vaere lidt vaek fra det hele, men det har vaeret underligt at maette laese alle mails, og prove at folge med hvad der er sket i den sidste uge i lille Danmark.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Man kan da ikke blive andet end misundelig med at det I oplever - og Grand c. det må bare være det ultimative! Udover at se Beverly Hills gaderne ;)