tirsdag, september 16, 2008

USA dag 16 - 20

Saa er vi kommet paa internet igen - dejligt - og denne gang er vi heldige at kunne downloade alle vores billeder fra kameraerne til USB. Vi har taget over 1.000 billeder, jeg kan bare ikke lade vaere. Jeg vil bare have alt med.

Dag 16:

Vi blev i Amarillo en dag ekstra da vi begge var traette og ville slappe af med lidt shopping. Vi er maaske lidt for afhaengige med at bruge pengene herover :)
Og det var ogsaa et meget kedeligt vejr, det var ogsaa paa grund af det meget omtalte Ike, som gav vinden videre til nordpaa.

Dag 17:

Vi tog videre. Vi tog fra Amarillo og korte til en ny stat, Oklahoma, og naaede at vaere i Arkansas, hvor vi kunne erkende at vi var for traette til at kore videre. Vi sov i en by, der hed Russelville. I Oklahoma kom vi igen forbi paa Route 66 og saa tilfaeldigvis et andet Route 66- museum, saa det maa vi se. Den viste historisk udvikling paa Route 66, som jeg fandt meget meget spaendende.

Dag 18:

Vi korte igen. Vi saa nyhederne ( i tvet ) og kunne ikke forstaa det hele, men de viste meget i billeder, saa det var ikke svaert at regne ud hvad det handlede om. Mest af det handlede om Orkanen Ike. Vinden havde spredt sig, og denne gang var det i naerheden af hvor vi var. Det var godt, vi skulle videre. Vi ville til Florida, saa det betod en omvej for os, da det var ment at vi skulle igennem Texas, for at komme til Florida, men det gjorde nu ikke noget. Vi korte til Tennesse, til byen Memphis. Der holdt vi en lille pause med at komme til Graceland, Elvis store hus som han kobte som 22 aarig, og begravet ved. Det var fascinerende og saa stort, vi var inde i hans hus og fik set hvordan han boede, alle hans toj, pokaler, priser, biler eller hvad nu der var. Vi afsluttede vores besog i Memphis med at besoge byens beromte gade, Beale Street. Det er meget kendt for musik, mest jazz og blues. Det er en lille hyggelig gade, hvor der vrimles med folk udenfor og nyder musikken fra resturanterne paa gaden.

Dag 19:

Vi korte og korte stort set bare. Igennem Mississippi og Alabama. Man kan maerke at der er forskel paa staterne efterhaanden. Der er nu flere sorte, vi ser i de daglige omgivelser. De fleste sorte bor jo i det ostlige og syd staterne.
Vi holdt pause ved en lille by, Adamsville, (ja, de byer ender med -ville) og fik os en kaempe stor frokost til naesten ingen pris! Det var en kombination af en steakhouse og minibyens karaoke modested for byens folk.
Vi overnattede paa et sted i Nord Florida.

Dag 20:

Vi er nu i Miami! Vi ankom for nogle timer siden, og kan godt lide byen. I hvert fald hvordan den ser ud. Palmer, godt vejr, folk, strand og butikker... Godt nok har de lovet blandede vejr de kommende dage, men hvad fanden. Jeg vil stadig nyde stranden.

Ingen kommentarer: