mandag, september 22, 2008

USA dag 21 - 26

Det er ikke sket saa meget siden sidst, jeg skrev. Vi boede paa en hostel/hotel paa Miami Beach, den sydlige del. Vi nod bare at vaere der, vaeret paa stranden og svommet. Vejret var ogsaa bare saa laekkert. De havde ellers lovet en blandet vejr, men nej, vi fik det gode vejr. Om aftenen var vi paa date og spiste paa en laekker italiensk restaurant og fik nogen vidunderlig mad. Vi afsluttede aftenen med nogle drinks paa en udendors cafe. Jeg bestilte en mojito med passionfrugt. Jeg foretraekker dog den orginale Mojito.

Onsdag korte vi videre fra Miami til Orlando. Til en rigtig familieby. Jeg kan sige, at det er meget, meget underholdende for familier at komme der. Lad mig sige: Disney World, Univseral Studios, vandlande, sportspark, Sea World og saa en raekke mindre udflugter, man kan finde der.
Vi nojes med at vaere to dage i Disney World. To dage, fordi det er saa stort. Selve Disney World er opdelt i fire forskellige parker, hvor Magic Kingdom kan genkendes som den, vi kender fra Disneyland i Paris. Tre andre parker er Animal Kingdom, Epcot og Hollywood Studios.
Derudover, saa har Disney World to vandlande og en sports arena til raadelighed. Helt vildt. Den forste dag, vi var dernede, var det forvirrende og det kan ogsaa vaere lidt svaert at finde rundt, men der er heldigvis busser og tog der, saa man kan komme rundt imellem parkerne. Naa, men vi var i Magic Kingdom den forste dag og nod dagen der med at prove forstyrelserne og mode Disney-figurerne. Det er ikke saa meget forskel fra Disneyland i Paris, men det er bare storre her i Orlando og saa har her flere parker.
Torsdag var vi i HOllywood Studios og Ecpot. Hollywood-parken er mage til en lille filmby med en masse shows, 3D film og ture hvor man kan se lidt af hvordan film laves. Der var vi ikke saerlig laenge, og kom til Ecpot. Det er en park, hvor det kan ligne vores Experiarium i Kobenhavn, bare i anderledes verison og mere langt i fremtiden. det har faktisk ikke noget med Disney at gore. Men underholdning er underholdning.
Der er bare saa mange mennesker, og jeg er glad for at vi kom herunder i september, ikke i sommersaesonen!

Det har vaeret dage, hvor vi slappede af og brugte mange penge. Det skal vaere plads til nogen fornojelse og sjov :)

Lordag var vi i en af Orlandos store Outlets, med mange butikker. Vi nod at kigge i butikker, og ja vi endte med at kobe noget, saa nu fylder vores tasker efterhaanden med nye ting og toj. Sidst paa eftermiddagen korte vi videre, og naaede til staten Georgia, i en lille by Adel og overnattede.
I dag sondag korte vi videre til byen Atlanta, bedre kendt som OL-byen i 1996. Vi saa blandt andet den kendte Martin Luther King jr.s gravsten paa Auburn-kvarteret. Ikke den meste behagelige kvarter, jeg har set. Tomme og odelagte gader omkring, men lige paa den gade hvor der ligger graven og kirken, hvor Martin arbejdede som preast indtil hans dod i 1968, var bare saa flot.
Bagefter var vi et kort smut til Downtown af Atlanta. Til Underground, hvor det er en gade, der baade har butikker ovenpaa og under en samme street. Det var et hyggeligt sted, men ikke vores stil. Det er lidt for hiphop.

I morgen skal vi besoge Coca Cola-fabrikken og sikkert ogsaa noget med OL at gore, saa korer vi videre...

2 kommentarer:

Klejs sagde ...

I bliver altså nødt til at tage et souvenir med hjem til Doug fra Coca Cola fabrikken! LOL

Skulle hilse fra Max, der stortrives i DP.

Bruno sagde ...

Hei søsser det lyder da helt vanvittigt spændende, med alt det i får oplevet:)tænkte nok du ville blive overasket over at se mig skrive,hehe, vil bare lige sige jeg havde luret lidt:-) hils mette og hyg jer lige til det sidste.. hej hej knus Lasse