mandag, februar 09, 2009

Det går forsat rigtig godt at være hernede. Det er gået 4 dage, og vi har ikke kun trænet, nej. Vi har også spillet en venskabskamp mod et brasiliansk hold. Det var virkelig udfordrende - vi tabte 8-0, men vi spillede selv rigtig godt. Vi tabte bare til et bedre hold, der var mere hurtige, havde en del erfaringer og så træner de fodbold hverdag. De vil være professionelle. Der var også en døv spiller fra holdet, så det var sjovt at møde en brasiliansk døv, vi prøvede at snakke lidt sammen, men det var svært da hun ikke kunne engelsk og ikke havde kendskab til international tegnsprog.
om aftnen var vi på bar i byen, og hyggede os med nogle få drinks og bare havde det godt-

i går havde vi en turnering i futsal sammen med to andre hold, og vi stillede op med to hold, så vi var 4 hold i alt. vi endte på 3- og 4. pladsen, men igen spillede vi flot og vi tabte kun med 2-0 i alle kampe. vi har ikke så mange erfaringer med futsal, men det var sjovt at spille mod dem.
bagefter var vi allesammen i poolen i vores spilletrøjer i regnvejr og spillede volley og havde det sjovt.
det var bare smukt - især da det blev mørkt og det tordnede. vi har også været på marked, men det var desværre ikke noget at komme efter, men det skulle være et større marked i byen rio de janerio, så det glæder vi os allesammen at se.

vi skal kun have træning i dag. i morges havde vi en rigtig god træning på 2½ timer, og det skal vi forhåbentlig have igen kl.15.

Ingen kommentarer: