søndag, februar 15, 2009

Hjemme igen.

Så er jeg hjemme igen, efter en superfed tur til Brasilien. Som altid ville jeg egentlig ikke hjem, ville gerne have haft 14 dage ekstra til at rejse til regnskoven og udforske Brasilien noget mere, vil nemlig dernede igen. Brasilien er et land, jeg gerne vil besøge igen, da det har masser af at byde på!
- men på den anden side, så er det godt at være hjemme igen, da det venter mig mange praktiske gøremål i den nærmere tid.

De sidste dage i Brasilien var vi i storbyen Rio de Janeiro og havde et fuldt program, hvor vi blandt andet skulle spille en kamp mod Flamengo, der havde vundet mesterskabet i byen. Holdet var rigtig hurtige, vi tabte med 7-1, egentlig ikke dårligt, vi spillede da også meget godt, undtagen de første 15 minutter, trods af det alt for varme vejr på ca 35 grader! Vi var også på byens største stadion, Maracana og se kampen mellem Flamengo og Bolivia, med plads til 75.000 tilskuere. Vi fik en VIP-lounge, hvor vi kunne nyde kampen med gratid drikkevarer og nogle småbidder, men vi var også på tilskuerpladsen for at føle den rigtige stemning blandt fans.

Vi fik også prøvet beach-football, hvilket var sjovt, men da det var regn hele tiden, mens vi prøvede det, var det også det sidste af tiden, hvor vi frøs, så det var ikke helt sjovt til sidst. Det var hårdt, da vi skulle prøve at spille på en helt anden måde, med fødder i sand! Et hold kom, så vi kunne prøve at spille rigtigt, vi tabte selvfølgelig :)
Ellers har vi også været på udflugt, blandt andet været på sukkertoppen med en kabelbane, hvor vi kunne se den fantastiske udsigt til hele Rio - hvor man kunne få en fornemmelse, at Rio er en skøn by med masser af grønne omgivelser og set Corcovado-bjerget, der i 2007 blev valgt til en af 7 verdens underværkere.

Vi boede på et fint hotel ved den berømte Copacabana-strand og spist på en lækker buffet-restaurant, der bød på rigtig brasiliansk mad. Torsdag aften, vores sidste aften, fik vi pizza, og ikke bare det, men også pizzadessert, der bare smagte vildt godt. Pizzabrød med creme, banan og kanel, pizzabrød med chokolade og jordbær og ananas på. Ja, jeg kan blive ved...

Ja, det var en dejlig tur. Men også nok med ti dage med et hold, jeg ikke rigtig kender, men vi er dog kommet tættere på hinanden, og styrket holdet på en positiv måde. Nu vil vi bare komme godt i fodboldsæsonen, da det venter os en hård sæson, vi er jo lige rykket op i københavnsserien. Vi skal bare gøre det godt, og vi kan bestemt bruge vores fem dage på træningslejren til at kunne gøre os meget bedre.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Synes at det var sejt du var med, når du ikke kender holdet rigtig, men du fik da en del med på opleveren. Ja Brasilien er bestemt også et land jeg gerne vil besøge..

Velkommen hjem igen