tirsdag, marts 24, 2009

en god bestyrelse

Selv om jeg har perioder, hvor jeg har haft/ har travlt med bestyrelsearbejde for Døvania, har det altid været sjovt og inspirerende at arbejde med resten med bestyrelsen.

Vi har et godt sammenhold, hvor vi vil Døvania det bedste. Når vi har møder, har vi det sjovt og kommer altid med inspirerende ideer til hinanden. Vi fordeler opgaverne, hjælper hinanden og sørger for at det hele kører som det skal.

Vi har en rigtig travl periode lige nu, hvor vi skal arrangere en generalforsamling om en måned, årsregnskabet skal være færdigt, telefonbøgerne skal være ude på gaden snarest, sørge for at der er tilmeldt nok børnene til skolemesterskabet (nu BUM), og snart skal vi præsentere noget nyt til hjemmesiden, som vi håber på et positivt feedback fra vores medlemmer!

Kort og godt: Jeg håber at vi bliver den samme bestyrelse efter generalforsamlingen. Jeg ved godt det altid er friskt med en eller to nye bestyrelsesmedlemmer, men sådan som vi har det og er begyndt at have mange projekter kørende, er det rart bare et år med endnu et samme hold.

Ingen kommentarer: