fredag, september 11, 2009

7 - 11. september: Taipei osv

Saa er der gaaet nogen dage, vi har spillet to kampe siden kampen mod USA.
Vi tabte over for Tyskland med 1 - 0, selv om vi spillede bedst, vi kunne bare ikke faa lavet maal. Derfor kom vi ikke videre i turneringen, Vi skulle i stedet kaempere om 5. - 7. pladsen. Ikke lige det, vi havde kommet til Taiwan for, men saadan kan fodbold vaere.
Derfor har vi besluttet os for at vinde de to sidste kampe, saa vi kan komme paa 5.pladsen. Vi har saa holdt den ene kamp flot med 11 - 0 over for Thailand her til formiddags.

I eftermiddags har vi, dame- og herrefodbold spillerne, til en skole og praesenteret os selv, besogt nogen skoleelever, som har vaeret med til vores kampe og heppet paa os. De var hele ellevilde med at vi kom, og der blev til lidt mad, volleyball mellem os og dem, fotos, gave udveksling.. Det var lige for, vi folte os som meget beromte stjerner :)

I gaar var vi paa tur udenfor Taipei, ca. 120 km sydost paa, oppe i bjergene og saa lidt til Taiwans skonne natur. Det var virkelig laekkert at komme ude, fra byen, til noget saa fredfyldt og smukt. Vi har nydt dagen i fuld drag, saa nu handler det om at faa de sidste gode dage her i Taipei.
Vi har ogsaa vaeret oppe i Taipei 101, verdens hojeste bygning paa 508 m. Vi kom deroppe ved 17 tiden, og saa byen i baade dagslys og i nattelys, efter det blev morkt, saa det var vildt hvor forandret et syn fra bygningen kan gore paa en time.

Ingen kommentarer: