søndag, september 20, 2009

Afslappende dage i Phi Phi

Det er vores sidste dag her paa oen, vi skal om lidt gaa videre og hygge os. Faa os noget godt at spise og nyde oen for denne gang.

Vi havde haft det rigtig dejligt og afslappet her paa Phi Phi, hvor det meste af tiden var udendors og ifort vores bikini. Jeg er selvfolgelig blevet rod, men passer paa, saa det ikke bliver vaerre end det er.
I gaar var vi paa en halv dags udflugt paa vands. Vi var med en gruppe ude paa sejletur til Maya Bay, der hvor filmen the Beach blev lavet. Maya Bay er en rigtig fantastisk smuk strand, der gad jeg godt blive i et par uger sammen med hende der skonne og bare dase tiden ud med drinks og ligge paa koje.
Vi var ogsaa i vandet og snorkle lidt, se nogle forskellige smaa fisk der lever under vandet, det var sjovt.

Om aftenen, da vi kom hjem fra sejleturen gjorde vi os klar og laekre til at komme ude og spise. bagefter var vi paa en Thai Boxing Bar, hvor vi kunne se nogen bokse thai boxing med hinanden med to spande mojitos.
Det var sjovt, men vi var lidt skuffede over at der ikke var noget blod eller haard i kampene. Vi havde haabet paa nogen rigtig kamp. Men det var mere frivillig basis fra barens kunder.
Nu vil vi gerne se en rigtig thai boxing kamp, saa vi vil prove og se om det kan lade sig gore i Bangkok.

Ingen kommentarer: