mandag, september 21, 2009

Elefant trekking

Saa er vi tilbage til Phuket efter tre dejlige dage paa Koh Phi Phi, vi tog med den forste faerge fra Phi Phi, saa vi kunne faa noget ud af Phuket i dag ogsaa.
Da vi ankom, ville vi egentlig have planlagt en lille tur nordpaa - ved Phang Nga - for at se James Bonds Island. Men det maatte vi droppe, efter vi fandt ud af at der er tur paa denne, men med andre stop ogsaa, og det gad vi ikke.

Vi kom paa en anden tur i stedet, og det er elefant trekking, hvor vi kunne se elefanter og ride paa dem.
Vi fik arrangeret en privat chauffor, der skulle transportere os til sydpaa, hvor der ogsaa var en strand i naerheden. Men desvaerre ingen strandtur til os i dag.
Det var rigtig sjovt at ride paa en elefant, vi bestilte en times tur i skoven, hvor vi elefanterne redte os rundt op og ned. Oppe kunne vi se en fantastisk udsigt til stranden.

Stedet er ikke saa turistet, og det var fedt. Efter trekkingen, sad vi ved baren og nod en thailandisk ol og hyggede os med bartenderen. Han lavede al mulig sjov og anfalede os at gaa op og se to aber, og det gjorde vi bestemt ogsaa.

Det var vaeret en fed dag, og vi skal om lidt ud og spise. Og helt bestemt paa night market senere.

3 kommentarer:

Knudsen sagde ...

Wooow hvor lyder det bare fedt skat... Sider her med missundelse og ønsker mig i jeres sted.. Men under jer det.. Nej hvor er det dog bare dejlig for jer at opleve at ride på elefanter:-)

Bianca sagde ...

Spændende, spændende og spændende!!! :)

hybel sagde ...

Lyder fedt det der elefant ridning, mon man blev lidt søsyg alt den vuggen på elefantens ryg?