lørdag, september 05, 2009

Stadig varmt i Taipei

Det har selvfolgelig vaeret lidt regn her ogsaa, men ikke paa et tidspunkt folte jeg et behov for at have en troje paa. Saa varmt er det her, og meget fugtigt. Det var forventet, men alligevel ikke. Har nok glemt lidt hvordan det har vaeret i Asien, saadan klimaagtigt.

Men det gaar stadig godt at vaere her. Nu er hotellet godt op med ca. 80 danskere, som bestaar af 54 sportsdeltagere, traenere og teamchef til hvert sportsgenre, tolke, massor og ansatte fra DDI.
I aften skal vi til aabningscremonien. Deaflympics skydes i gang ca. kl. 19.30 (dansk tid 13.30). det bliver meget stort at gaa indmarch foran 20.000 tilskuere! Ja, det er sgu rigtigt, og billetterne er udsolgte, simpelthen. Mange flere har spurgt efter billetterne, saa nu maa de resterende nojes med at folge med fra internettet.

Her til formiddag har vi haft traeningskamp mod et lokalt hold. De traener fodbold hverdag og spiller paa et hojt niveau, og det endte med vi tabte 9 - 1. det siger ogsaa meget, hvordan vi spiller i det saa varme vejr. Vi spillede ikke som vi burde i det forste halvleg, og det fik vores traener rettet paa, saa det andet halvleg var straks bedre. resulatet var ikke vigtigt, det var mere vigtigt at vi fik os alle en fornemmelse af hvad det ville sige at spille i et saadan hedt vejr i 90 min. Vi har jo max 3. udskriftninger pr. kamp, saa det er jeg meget speaendt paa hvordan vi vil klare paa mandag.
der venter os nemlig vores forste OL-kamp, og vi vil naturligvis have en sejr.

Ingen kommentarer: