onsdag, august 10, 2011

Månedens døv - august

Månedens døv august blev Mette Aaen, hvor vi mødtes i Islands Brygge på den meget hyggelige havn, hvor der er mulighed for at svømme og nyde en dejlig omgivelse.

Mette har i juli deltaget til Miss Deaf Europe i Prag, Tjekkiet, sammen med 38 andre døve piger fra hele Europa / verden, efter hun har vundet Miss Deaf Denmark tilbage i marts måned.
Her har jeg spurgt Mette, om det har været en oplevelse i Prag hvor det hele var forventet, eller om det var en helt anden sag at være med i konkurrencen, samt hvorfor Mette har valgt at tilmelde sig til konkurrencen, først herhjemme og derefter i Prag.

Hvordan er det lige pludselig, at Mette er med i Godmorgen Danmark, diverse aviser og Ude & Hjemme? Og måske er du den næste Miss deaf denmark?

Se med her!
Hvis man vil læse mere om Mettes oplevelser i Prag, og alt forberedelser, Mette havde, så kan man besøge Lisa Lents hjemmeside.

NB! I uge 33 kan man se Mette i Familien Journalen, samt i bladet "Q" i løbet af september eller oktober.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var spændende at høre lidt mere om/fra Mette.

Du finder altid nogle spændende mennesker til månedens døv. Spændende, spændende :)

Christina sagde ...

Tusind tak Kristina, altid dejligt at vide at man har lavet spændende videoer. Jeg mangler stadig 5 ´månedens døv´ og har pt. to aftaler, så du kan bestemt glæde dig! :)