fredag, august 05, 2011

Australien # 3

Så er der mere i gang med planlægningen af Australiensturen. Læs mere her og kom gerne med nogle tips, hvis I selv har været i Australien, New Zealand eller i Fiji (øen Viti Levu).
Det er altid dejligt at vide, hvad der er værd at gøre eller besøge. Her sidder vi forsat og ikke er helt sikre, hvad der skal ske i Melbourne. I, som har været der, i forbindelse med Deaflympics i 2005 eller i forbindelse med egen ferie, må meget gerne komme med nogle gode bud. Ellers er vi ved at undersøge mange ting / gode tips om turen, men vil altid høre fra dem, som selv har været i Down Under og oplevet noget.

I dag er det 4½ måneder til, vi skal afsted. Vi har det sådan, at vi ikke gider at vente mere. Vi vil gerne afsted nu og begynde vores tur. Vi er næsten klar, og der mangler ikke så meget, så det er svært at være hjemme og "bare vente" til det er december og tage afsted. Vi er også så spændte. Det er første gang for begge to at tage væk fra Danmark i tre måneder. Jeg tror at det bliver godt, men vi kommer helt bestemt til at savne vores kære land og hverdagen. Men nogle gange skal man bare ud og gøre det, man har villet og drømt om i lang tid.

Ingen kommentarer: