onsdag, marts 21, 2012

Sydney - vol. 2

Så er vi i Australien igen - nærmest! Vi befinder os lige nu i Sydney lufthavnen, og der venter os en laaaaang hjemrejse, og dette glæder jeg bestemt ikke til.

Den sidste uges tid har vi gået rundt med blandede følelser. Den ene dag glædede vi til at komme hjem, til de vante og trygge omgivelser, at se venner og familie igen, at gøre de ting man plejer, at bruge et køkken med alt køkkenudstyr igen og at komme hjem til egen lejlighed. Men på den anden side er der naturligvis en ende på en fantastisk tremåneders rundrejse, med spontanitet, nye indtryk, nye erfaringer og med begrænsede varer og tøj.
Men nu glæder vi altså til at komme hjem. Vi har også leget med tanken om hvis vi fx. fik tre måneder ekstra eller hvis vi havde vundet en million, hvad ville vi have gjort.
Jeg vil afgjort gerne fortsætte turen - dog vil jeg gerne til et andet andet, sikkert i Asien. Men nu kalder Danmark og den daglige hverdag igen og det er nødvendigvis ikke dårligt, selv om der er en stor del af mig, som synes det er ærgerligt at allerede vende tilbage, men tiden flyver jo hurtigt afsted.

Ingen kommentarer: