onsdag, marts 07, 2012

Lykken er....

når jeg og Mette sidder om aftenen med lun chaite og sludrer om dagens oplevelser og de indtryk vi har fået, samt planlægge lidt til den næste dag. 

Vi befinder os nu ved den vestkyst af sydøen i New Zealand, og har vandret en smule - ved Abel Tasmens National Park, og der venter os forhåbentlig flere vandreture. Jeg orker ikke at kun opleve NZs fantastiske natur ud fra bilen.


Vores dejlige og praktiske bil - som vi også sover i


Os to foran et Hobbit-hus i Matamata (der hvor Hobitternes hjem blev filmet til Ringenes Herre-filmene)
Lækkert område, og dejligt at få et lille indblik af Ringenes Herre udefra - og der er rigtig mange steder i NZ, hvor der er blevet optaget til filmene. 


Mig med look til Mountain Rueapahu - som vi vandrede på ca. 12 km.
Den oprindelige plan var at vandre på den berømte Alpine Crossing, men pga. et voldsomt vejr blev alle frarådet til at vandre på ruten, så det blev til denne rute, som også blev en dejlig tur for os. 


Billederne er fra nordøen, og alle dem som har været i NZ har anbefalet os at bruge mest tid på sydøen, og efter vi selv har været på nordøen, synes jeg faktisk at den har meget at byde på, men ja naturen på sydøen er måske mere fantastisk og skøn. 

2 kommentarer:

Maddy sagde ...

åh alle de ting i skal nå og se, men hold da op hvor i oplever meget!!

nu skal jeg hygge med det 1. afsnit af den sidste sæson desperate housewife

Eva sagde ...

Åhr! Hvor fedt med Hobbiton. Jeg var også der i 2009, men der var de kun lige begyndt at plante blomster osv., så det var stadig bare de kedelige hvide plader, der stod som vægge - I er heldige at se de rigtige kulisser :)