onsdag, januar 30, 2008

Turen går til Gran Canaria

Jeg trænger til at komme lidt ud og lave noget andet end at være hjemme og skrive opgaver - det bliver man altså skør af.

Heldigvis vil Malene gøre mig med selskab, og vi drager sydpå fredag den 15 februar og nyder en uges ferie med lidt sol (forhåbentlig!), måske et par små udflugter, god mad og generelt nye omgivelser. Vi er hjemme igen fredag den 22 februar.

Jeg glæder mig!

søndag, januar 27, 2008

Guldet går til...

vores kære drenge....!!

Guld i EM til Danmark har vi set før til håndboldpigerne og fodboldherrerne, men aldrig til håndboldherrerne! Jeg nød sejren sammen med Line i en sportsbar, hvor der bare var popfyldt med glade fans.

De har kæmpet sig til guldet i en flot EM, og har kvalifileceret sig til OL i Beijing til sommer.
Mere af de flotte fyre vil vi nemlig se i fjernsyn :)

tirsdag, januar 22, 2008

det lykkedes

mig at bestå dansk eksamen i dag....! Jeg har tidligere skrevet, at jeg ikke havde lyst eller energi til mundtlig del, som foregik i dag. Men nu er det overstået, og jeg er glad.

Nu mangler jeg bare BA - har ikke fået en dato endnu - men det kommer. Jeg skal bare holde fri resten af ugen, så starter jeg stille og roligt, forhåbentligt i næste uge, med at finde litteraturbøger frem igen, læse min BA igennem og sortere fra, hvad jeg mangler og skal fokusere på.

SÅDAN!

mandag, januar 21, 2008

Motion 3. uge

Som alle ved, har jeg kæmpet med min vægt i årevis. Jeg vil gerne tabe mig, og det er gået meget stille med mit vægttab de sidste tre-fire år. Jeg har tabt mig, men bare et par kilo i en periode, så står det bare stille og stabilt. Igen et par kilo af, igen stille.. Sådan vil det måske gå for mig, måske får jeg gjort noget ved tabet yderligere engang.

Men jeg lovede mig selv mere motion i 2008, og jeg kom desværre skævt ind i 2008 med lidt motion den første uge. Den anden og tredje uge gik bedre, og min tredje motion var sådan med fem dage med motion.

Mandag: Spinning en time med fodboldholdet
Onsdag: to timers volleyball
Torsdag: en times fodbold med nogle døve piger og senere 1½ fodboldtræning
Lørdag: Fodboldstævne i Odense
Søndag: Futsal-fodbold, to kampe, med mit fodboldhold

Sådan håber jeg at det vil gå her i vinteren og foråret! Træning 3-4 om ugen, om så det er fodbold, volleyball eller ture over fitness.dk er jeg ligeglad med, bare jeg får bevæget mig med glæde (og gerne med bolde!).

mandag, januar 14, 2008

Arbejde-tanker

Lidt opdateringer om eksamener:

Pæd/psyk eksamen bestået
Dansk opgaven afleveret

Mangler nu at forsvare dansk eksamen og BA-opgaven, så er jeg omsider færdig efter flere måneders kedesomhed. Sorry, men det må ud. Jeg må ærligt sige, at jeg keder mig med opgaveskrivninger og eksamener, at min motivation slet ikke er at finde i øjeblikket.

Min lyst til arbejdsmarkedet er sjovt nok blevet større på de seneste måneder, og nu vil jeg overveje småt at finde efter jobs, vikar jobs eller tilfældige jobs. Det behøver ikke at være et pædagogisk arbejde, bare et arbejde jeg kommer til hver dag, med nye ansigter, nye og friske arbejdsopgaver der ikke minder om opgaveskrivninger.

fredag, januar 11, 2008

Det lykkedes

mig at få skrevet 5 sider!

Jeg har haft en kedelig uge med opgaveskrivning. Jeg havde slet ingen lyst, motivation og energi til at skrive danskopgaven, selv om den kun skulle fylde 5 sider. Jeg måtte kæmpe med mig selv, og efter mange bøger og inspiration fra noterne i dansk timerne, fik jeg omsider opgaven skrifligt.

Lige nu er jeg ligeglad med, at om opgaven er opbygget rigtigt, om jeg har brugt teorien rigtigt, om jeg har skrevet for lidt eller mine pædagogiske overvejelser er gode nok. Jeg vil bare aflevere opgaven på 5 sider til tide. Jeg skal forsvare opgaven mundtligt, så den skriftlige del kommer ikke at blive altafgørende.

Jeg vil bare nyde weekenden nu, uden at tænke på opgaven mere. Hvis jeg består danskopgaven og pæd/psyk (har ikke fået karakter endnu), så mangler jeg kun BA, og det gør mig bare så glad :)

mandag, januar 07, 2008

Årets første uge

har jeg slet ikke være flittig, som jeg ellers lovede mig selv, inden tallet 2008 kom på klokkesættet. Jeg lovede nemlig mig selv at lave lidt på dansk-opgaven den første uge.

Men alt andet har jeg da lavet. Jeg fik byttet resten af gaverne, fik købt nye ting på udsalg, brugt tid på at hygge mig med Mette og bare fået tiden til at gå med. Nu er vi i anden uge, og det går slet ikke mere med mit evige dovenskab. Nu har jeg besluttet mig for at der skal ske noget fra i morgen af. Jeg vil begynde straks på at skrive opgaven, når jeg er vågen og morgenmaden er spist.

Derudover, så er Mette startet på Ubberup Højskole. Jeg og Kris afleverede Mette i går, og det var godt at se højskolen, for at have en fornemmelse af, hvad Mette foretager sig i hverdagen, når vi ikke ses. Der var mange nye ansigter, kufferter, tomme værelser og stille omgivelser. Alle ser på hinanden, ser hinanden an og tænker; "Hende eller ham skal jeg på højskole i 13 uger med". Men omgivelserne med højskolen ser fin ud, det er ud på landet, ca 6 km fra Kalundborg. Der er nogle huse, et stort bohus hvor Mette sover, spiserum, foredragssal og gymnastikssal. Resten fik jeg ikke set, men forhåbentlig en god anden gang.
Mette og alle hendes medkurister skal nemlig på 13 ugers ophold, med sund kost, en masse motion og alt andet. Det bliver bare så godt for Mette at komme ud, møde nye mennesker, at tabe sig og få en ny udfordring i hverdagen igen.
Pøj pøj til dig, skat

Men hverdagen her er godt nok tomt hos mig, men jeg skal nok få tiden til at gå med en masse andet. Opgaveskrivning, fodbold, firness og forhåbentlig en aftenskole for døve, der starter til marts.