mandag, september 07, 2009

Aabningsceremonien...

Saa er Deaflympics godt i gang... Aabningsceremonien i forgaars var helt fantastisk! Vi ventede godt nok ca. tre timer paa at komme ud for at gaa indmarch inde i selveste stadionen. Det er det meste dyreste aabningsceremoni, der er blevet lavet i Deaflympics historie, og I anbafales derfor selv at se videoen med klips fra ceremonien paa www.deaflympics.dk.

Vi havde vores forste fodboldkamp mod USA i dag, og vi tabte desvaerre med 7 - 0. Tre af maalene var domt forkert af dommeren, da USA fik to gange straffe. Den ene var faktisk udenfor felten, og skulle derfor tilkendes som en frispark i stedet for straffe.
Men vi skal ikke taenke paa kampen mere, der venter os en anden kamp paa onsdag som vi nu skal fokusere paa. I morgen har vi mode med traeneren, og arbejde paa de ting, vi ikke skal gentage paa onsdag.
USA er egentlig ikke meget bedre end os, men med 7 - 0, skulle man tro det. De har bare staaet bedre og rigtigt paa banen i dag, vi har et par spillere som er smaaskadet under kampen. Yderligere to fik det daarligt under kampen, saa de skal hvile resten af dagen og drikke noget mere.

Vi skal om lidt over og se brydning. Vi har faaet at vide at Anders, ham der deltager i brydning, skal spille om bronze, saa det skal vi bestemt se og stotte ham. Han skal kun spille i dag, saa han fortjener dansk hepperi og stotte.

I aften er der sponsormiddag sammen med Tolkecenter Danmarks direktor og kone, da de har sponsoret en del til DDI, hvor den storste del er gaaet til kvindefodbold. Vi skal spise ved et sted, der hedder Lulu, saa jeg er godt spaendt.
Vi deltog ogsaa i et sponsormiddag, arrangeret af Novo Nordisk sidste uge, hvor vi fik tilberedt aegte kinesisk mad, med otte retter.
Blandt retterne var der frolaar, havaborre, osv.. Jeg fik da smagt paa de fleste, men de er altsaa ikke min kop te.

2 kommentarer:

Rikke sagde ...

Dejligt at læse om hvad der sker i Taipai! Krydser finger for kampen på onsdag!

Anonym sagde ...

Hej Christina
Jeg så resultatet på Deaflympics igår, det var ærgeligt, bedre held mod Tyskerne :-)

Maden lyder da spændende, bortset fr afrølår, dem vil jeg nu også betakke mig for.

Kram FAR